طرز تهیه کرپ صبحانه فرانسوی؛ با طعم بی نظیر
کرپ صبحانه که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده، یک صبحانه عالی و خوشمزه است. این غذا که مختص فرانسه و به عنوان دسر خارجی خاص و لاکچری شناخته می شود که در عین حال مواد اولیه ی ساده و طرز تهیه ی آسانی دارد. اگر شما هم مثل من تمایل به تهیه این دسر شیرین و خوشمزه برای وعده ی صبحانه دارید، تا پایان این پست با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کرپ صبحانه فرانسوی آشنا شوید.
دستور تهیه ی کرپ صبحانه فرانسوی
کرپ صبحانه فرانسوی ظاهری تقریبا شبیه به پنکیک دارد و با انواع میوه ها و شکلات سرو می شود. در این پست طرز تهیه کرپ فرانسوی را در اختیار شما قرار داده ایم.
همچنین می توانید دستور پخت کرپ وانیلی خوشمزه را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه فرانسوی
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر | 3 پیمانه |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
دارچین | به میزان دلخواه |
نمک | به انداه ی نوک قاشق چای خوری |
نحوه تهیه کرپ صبحانه فرانسوی
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- آماده کردن آرد
برای تهیه کرپ صبحانه فرانسوی، آرد را الک می کنیم. بهتر است دوبار الک شود.
- آماده کردن تخم مرغ
تخم مرغ ها را در ظرف گودی می شکنیم و کمی با همزن می زنیم.
- اضافه کردن دارچین
دارچین و نمک را به تخم مرغ اضافه می کنیم و تا حدی که از لختگی خارج شود هم می زنیم. دارچین طعم کرپ صبحانه فرانسوی را بینظیر و خاص می کند.
- اضافه کردن شیر
ابتدا شکر را می ریزیم و کمی که هم زدیم شیر را نیز اضافه می کنیم.
- اضافه کردن آرد
نیمی از آرد الک شده را به مواد کرپ صبحانه فرانسوی اضافه می کنیم و کمی که هم زدیم نیم دیگر آرد را می ریزیم. مواد کمی رقیقی حاصل می شود.
- تهیه کرپ صبحانه فرانسوی
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، کمی که داغ شد یک ملاقه از مواد کرپ صبحانه را می ریزیم و تابه را می چرخانیم تا همه جای تابه به آن مواد آغشته شود. به محض اینکه حباب های ریزی روی آن حاصل شد بر می گردانیم.
نکات مهم برای تهیه کرپ صبحانه فرانسوی
- بهتر است هم زدن مواد کرپ صبحانه فرانسوی را با همزن دستی و به آرامی انجام دهید.
- تابه ای که استفاده می کنید باید نچسب و بدون پریدگی باشد.
- برای خوش ظعم تر شدن کرپ صبحانه ی فرانسوی کمی وانیل به مواد آن بزنید.
- می توانید کرپ را با انواع میوه جات و همچنین سس شکلات میل کنید.
همچنین بخوانید :