طرز تهیه کاپ کیک گرانولا یک دسر کم کالری خوشمزه
کاپ کیک ها یکی از مدل های پر طرفدار کیک هستند که امروزه بسیار باب شده اند. کاپ کیک ها خود انواع مختلفی دارند. اما به خاطر ترس از کالری بالای انواع کاپ کیک ممکن است از خوردن آن پشیمان شویم. اما در اینجا طرز تهیه کاپ کیک گرانولا که بسیار راحت و ساده است را برایتان آورده ایم که بسیار کم کالری و لذیذ است.
طرز تهیه کاپ کیک گرانولا
کاپ کیک گرونولا با مواد ساده و در دسترس به راحتی آماده می شود. مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک در تمام آشپزخانه ها در دسترس و موجود است.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک گرانولا
- موز ۲ عدد
- عسل ۱۰۰ گرم
- عصاره بادام ۱ قاشق چایخوری
- جو پرک 125 گرم
- دارچین 1قاشق چایخوری
- نمک 1 پینس
طرز تهیه کاپ کیک گرانولا
- ابتدا موزها را پوست کنده و به خوبی له می کنیم و سپس عصاره بادام را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. در ظرفی دیگر جو پرک و عسل و دارچین و نمک را مخلوط کرده و ترکیب موز را نیز اضافه می کنیم و به خوبی باهم ترگیب می کنیم.
- قلب مخصوص کاپ کیک را چرب می کنیم و از مواد داخل هر قالب میریزیم و با دست فشرده می کنیم به طوری که وسط آن گود شود.
- و در آخر در فر که از قبل گرم کردیم قرار می دهیم و اجازه می دهیم در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ده تا دوازده دقیقه بماند.
- بعد از پخت از فر خارج می کنیم و میگذاریم تا سرد شود. می توانید با ماست یا خامه داخل کاپ ها را پر کنید و سپس با انواع میوه تزیین کنید.
چند ایده برای پر کردن داخل کاپ کیک گرانولا
نکته:
برای تهیه کاپ کیک گرانول می توانید از انواع مغز ها نیز استفاده کنید. این جایگزینی می تواند مخلوطی از مغزها باشد و یا فقط از یک نوع مغز استفاده کنید. پیشنهاد میکنیم که مخلوطی از مغزها همراه با جو پرک شده را به عنوان پایه کاپ کیک استفاده کنید که این بمب انرژی بسیار خوشمزه می شود.