طرز تهیه لازانیا در توستر، نرم و فوق العاده خوشمزه
لازانیا غذایی فست فودی و خوشمزه است که می توانید در منزل تهیه کنید. لازانیا در توستر قابل تهیه است و لازم به ذکر است که لازانیا در رستوران های کمی قابل سرو است. به شما خانم های باسلیقه و خوش ذوق پیشنهاد می کنیم تا انتهای این پست همراه ما باشید و طرز تهیه لازانیا در توستر بیاموزید.
طرز پخت لازانیا در توستر
لازانیا در توستر، فر و روی اجاق گاز طبخ می شود و در ادامه طرز تهیه لازانیا در توستر را ارائه داده ایم. همچنین می توانید طرز تهیه لازانیا با نان لواش را که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم، بخوانید.
مواد لازم لازانیا
گوشت چرخ کرده | 800 گرم |
آویشن | به میزان لازم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
ورق لازانیا | 1 کیلوگرم |
آرد | 4 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | 3 عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
قارچ | 400 گرم |
کره | 50 گرم |
سس کچاپ(برای سرو) | 6 قاشق غذاخوری |
خامه | 4 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 500 گرم |
سس مایونز(برای سرو) | 4 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
مطالب پیشنهادی : لازانیا رولی با بادمجان
طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده در توستر
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 40 دقیقه
- آماده کردن ورق لازانیا
در قابلمه ای آب ریخته کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بعد از اینکه جوشید، ورق لازانیا را در آن می ریزیم و می گذاریم نرم شود. بعد از نرم شدن در آب سرد می زنیم و جدا جدا در آبکش می چینیم تا آب اضافی آن کشیده شود.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه لازانیا در توستر آماده باشد.
- آماده کردن قارچ
قارچ را شسته و ورقه ای خرد می کنیم.
- خرد کردن فلفل دلمه ای
در این مرحله از طرز تهیه لازانیا در توستر، فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد می کنیم.
- تهیه مواد لازانیا در توستر
در تابه ای گوشت چرخ کرده را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن پیاز
برای تهیه لازانیا، پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
- اضافه کردن آب
مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم گوشت چرخ کرده بپزد و برای تهیه لازانیا در توستر آماده شود.
- افزودن روغن
بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد، روغن مایع می ریزیم.
- ریختن قارچ
قارچ را به مواد قبلی لازانیا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تفت بخورد.
- ریختن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد فوق اضافه می کنیم.
- ریختن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم تا تفت بخورد و مواد لازانیا در توستر آماده شود.
- اضافه کردن نمک
کمی نمک می زنیم و تست می کنیم تا میزان آن کافی شود.
- اضافه کردن فلفل سیاه و آویشن
فلفل سیاه و آویشن را به مواد لازانیا اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
- آماده کردن سس بشامل
در تابه ای دیگر، کره را می ریزیم و می گذاریم ذوب شود.
- ریختن آرد
آرد را به کره اضافه کرده و تفت می دهیم تا این سس بشامل برای لازانیا آماده شود.
- اضافه کردن شیر
بعد از اینکه بوی خامی آرد گرفته شود، شیر را می ریزیم و به سرعت هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود.
- اضافه کردن خامه
حال خامه را به مواد قبلی سس لازانیا اضافه کرده و بعد از اینکه یکدست شد و کمی غلیظ شد، از روی حرارت برمی داریم.
- تهیه لازانیا در توستر
ظرفی را کمی چرب کرده و یک لایه ورق لازانیا را کف ظرف می چینیم.
- اضافه کردن مواد لازانیا
کمی مواد لازانیا را روی آن می ریزیم.
- ریختن سس بشامل
برای تهیه لازانیا در توستر، کمی سس بشامل را روی مواد گوشتی می ریزیم.
- افزودن پنیر پیتزا
پنیر پیتزا را روی مواد بالا می ریزیم. حال یک لایه دیگر لازانیا، مواد گوشتی، سس بشامل و پنیر پیتزا می ریزیم و در آخر یک لایه ورق لازانیا و کمی سس بشامل و پنیر پیتزا اضافه می کنیم.
- پختن لازانیا ساده
این ظرف را در توستر با دمای 170 درجه قرار می دهیم و بعد از اینکه پنیر پیتزا ذوب شده و سطح آن طلایی شد، از توستر خارج کرده و می گذاریم خنک شود. لازانیا در توستر آماده طبخ است.
نکات پخت لازانیا در توستر
- می توانید رب گوجه فرنگی را حذف کنید.
- بهتر است از قبل توستر را روشن کنید و بعد از گرم شدن لازانیا در توستر را آماده کنید.
- برای اینکه سطح روی لازانیا طلایی شود، گریل توستر را روشن کنید.
- توجه کنید که اگر لازانیا نیمه آماده باشد، نیازی به قرار دادن لازانیا در آبجوش نیست.
- ظرفی که لازانیا در آن می پزد بهتر است فلزی، پیرکس یا تفلون باشد.
- برای اینکه ورق لازانیا به هم نچسبند، دانه دانه در اطراف آبکش فلزی بیندازید.
- معمولا لازانیا 3 لایه ای درست می شود ولی میتوان تعداد لایه ها را کمتر یا بیشتر کرد.
- می توانید گوشت پخته و ریش ریش شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.
- برای تهیه لازانیا با مرغ، مرغ پخته و ریش شده را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.
- هنگام برش زدن لازانیا از چاقو تیز استفاده کنید تا مواد لازانیا بیرون نریزد.
- برای اینکه مواد لازانیا به هم بچسبند، باید اجازه دهید لازانیا کمی خنک شود و سپس برش بزنید.
- می توانید هر ادویه دلخواهی را به مواد لازانیا در توستر اضافه کنید.
- برای زرد شدن ورق لازانیا کمی زردچوبه را به آب جوش اضافه کنید و سپس ورق های لازانیا را در آن بیندازید.
- می توانید یک ورق لازانیا را روی سطح صافی انداخته و در یک طرف آن مواد گوشتی، سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید و سپس رول کنید تا لازانیا رولی یا لازانیا لقمه ای آماده شود.
- می توانید لازانیا بدون گوشت تهیه کنید و برای این منظور گوشت را حذف کرده و سبزیجات دلخواه را جایگزین آن کنید.