طرز تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه و مجلسی به روش ساده و سریع
پیراشکی گوشت غذایی بین المللی که از این پس می توانید در منزل تهیه کنید. پیراشکی گوشت غذایی است که سریع آماده می شود و مواد اولیه اصلی آن گوشت می باشد. در ادامه این پست آموزش آشپزی طرز تهیه پیراشکی گوشت به نقل از مینویسم را می خوانید.
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ
پیراشکی گوشت و قارچ، پیراشکی گوشتی می باشد که در آن قارچ می ریزیم و طعم آن چندین برابر خوشمزه تر می شود.
مطالب پیشنهادی : دستور تهیه سمبوسه پیتزایی
مواد لازم برای پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی | به تعداد لازم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای | 2 عدد متوسط |
پنیر پیتزا(اختیاری) | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
لیمو ترش تازه | 2 عدد کوچک |
قارچ | 400 گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه پیراشکی گوشت
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه پیراشکی گوشت آماده باشد.
- آماده کردن قارچ
قارچ را ورقه ای خرد می کنیم.
- خرد کردن فلفل دلمه ای
برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ، فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن مواد پیراشکی گوشت
در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن پیاز
پیاز را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
- ریختن زردچوبه و فلفل سیاه
در این مرحله از طرز تهیه پیراشکی گوشت، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم می زنیم تا تفت بخورد و عطر ادویه ها خارج شود.
- افزودن قارچ
حال قارچ را به مواد قبلی پیراشکی گوشت اضافه کرده و هم می زنیم تا با آن ها تفت بخورد.
- اضافه کردن آب لیمو
آب لمیو ترش تازه را می ریزیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود و ظاهر پیراشکی گوشت و قارچ خراب نشود.
- ریختن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را می ریزیم و با مواد قبلی ترکیب کرده و هم می زنیم و تفت می دهیم.
- تفت دادن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را در گوشه ای از تابه تفت می دهیم و با مواد قبلی پیراشکی گوشت ترکیب می کنیم.
- ریختن نمک
نمک را می ریزیم و هم می زنیم.
- آماده کردن پیراشکی گوشت و قارچ
خمیر پیراشکی را روی سطح صافی می اندازیم.
- ریختن مواد پیراشکی گوشت
مواد حاوی گوشت را در یک طرف خمیر پیراشکی گوشت می ریزیم.
- افزودن پنیر پیتزا
کمی پنیر پیتزا را روی مواد گوشتی می ریزیم.
- شکل دادن پیراشکی گوشت
طرف دیگر خمیر پیراشکی را روی مواد بالا بر می گردانیم و گوشه های خمیر پیراشکی را با چنگال شکل می دهیم تا هم کیپ شود و هم زیبا شود.
- آماده کردن رومال
زرده تخم مرغ را در ظرفی می ریزیم و کمی روغن مایع به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم. سپس با فرچه ای روی پیراشکی گوشت می مالیم.
- پختن پیراشکی گوشت
سینی فر را چرب کرده و پیراشکی ها را در آن می چینیم. سینی فر را در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم و می گذاریم طلایی شود و بپزد.
نکات مهم پیراشکی گوشت
- می توانید کمی کنجد یا سیاه دانه روی مواد رومال پیراشکی گوشت بریزید.
- برای تهیه پیراشکی گوشت بدون فر، در تابه ای روغن ریخته و بعد از اینکه داغ شد، پیراشکی ای که رومال نزده ایم را در آن می اندازیم تا سرخ شود.
- برای تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی کمی سیب زمینی آب پز و رنده شده را در مواد بالا بریزید.
- همچنین می توانید خمیر یوفکا را جایگزین خمیر پیراشکی کنید تا پیراشکی گوشت و قارچ با خمیر یوفکا آماده شود.
- به علاوه می توانید پیراشکی گوشت و قارچ در توستر تهیه کنید و برای این منظور دمای توستر را روی 170 درجه قرار داده و همه مراحل بالا را تکرار کنید.
- می توانید پیراشکی گوشت با نان لواش تهیه کنید.
- می توانید کمی ادویه کاری را به مواد پیراشکی گوشت اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
- ریختن پنیر پیتزا کاملا اختیاری است.
- سس چدار برای سرو پیراشکی گوشت و قارچ انتخابی مناسب است و طعم آن را عالی می کند.
- می توانید خمیر پیراشکی گوشت را به شکل دلخواه بپیچید.
همچنین بخوانید : روش پخت بورک گوشت با خمیر یوفکا