طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع، مرحله به مرحله

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کیک قاشقی کیکی که بعد از آماده کردن مواد آن با قاشق در روغن ریخته می شود و سپس سرخ می شود. کیک قاشقی که کیکی بین المللی است به این دلیل محبوب است که ساده تهیه می شود و مواد اولیه آن نیز در دسترس است. پس با مینویسم پیش بروید و طرز تهیه کیک قاشقی را یاد بگیرید.

طرز تهیه کیک قاشقی با شیر

کیک قاشقی بدون ماست و با شیر خوشمزه تر و ترد تر خواهد بود. در ادامه طرز تهیه کیک قاشقی با شیر را ارائه داده ایم.

پیشنهاد می شود بخوانید : دستور تهیه کیک لیوانی

مراحل پخت پنکیک

مواد لازم کیک قاشقی

بیکینگ پودر2 قاشق غذاخوری پر
شیر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
وانیلنصف قاشق چایخوری
زعفران(اختیاری)کمی کمتر از یک پنس
شکر1 پیمانه

دستور تهیه کیک قاشقی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و در کاسه ای می ریزیم و تکه ای یخ اضافه می کنیم.

  2. تهیه مواد خشک کیک قاشقی

    آرد را در ظرفی می ریزیم.

  3. اضافه کردن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا برای تهیه کیک قاشقی آماده شود.

  4. آماده کردن مواد کیک قاشقی

    تخم مرغ را در ظرفی بزرگ می ریزیم.

  5. ریختن شکر

    شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دور تند هم می زنیم تا برای تهیه کیک قاشقی کرم رنگ شود.

  6. ریختن وانیل

    در همین حین وانیل را به مواد قبلی کیک قاشقی اضافه می کنیم.

  7. افزودن شیر

    بعد از اینکه مواد کیک قاشقی کرم رنگ شد، شیر را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.

  8. ریختن مواد خشک کیک قاشقی

    مواد خشک کیک قاشقی را 3 بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا یکدست شود.

  9. افزودن زعفران

    حال کمی زعفران دم کرده را به مواد کیک قاشقی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  10. سرخ کردن کیک قاشقی

    برای تهیه کیک قاشقی، در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  11. ریختن مواد کیک قاشقی

    با قاشق و هر بار یک قاشق از مواد کیک قاشقی را برداشته و در تابه و روغن داغ می ریزیم تا سرخ شود.

  12. گرفتن روغن کیک قاشقی

    بعد از اینکه کیک قاشقی سرخ شد، روی پارچه ای می اندازیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

آموزش کیک قاشقی
طرز تهیه کیک قاشقی با شیر

نکات طلایی برای تهیه کیک قاشقی

  • می توانید ماست را جایگزین شیر کنید تا کیک قاشقی پوک تری داشته باشید.
  • غلظت مواد کیک قاشقی باید شبیه به ماست باشد.
  • برای تهیه کیک قاشقی با فر، سینی فر را چرب کرده و با قاشق از مواد کیک قاشقی برداشته و با فاصله از هم در سینی فر می ریزیم و در فر با دمای 170 درجه می گذاریم تا بپزد و طلایی شود.
  • بهتر است روغن به حدی باشد که کیک قاشقی در روغن شناور شود.
  • همچنین می توانید این مواد را در خانه های ساندویچ ساز ریخته و کیک قاشقی با ساندویچ ساز آماده کنید.
  • برای جلوگیری از خوابیدن پف کیک قاشقی، هنگام ریختن مخلوط آرد با لیسک و به آرامی هم بزنید.
  • توجه کنید که باید تعداد کیک قاشقی در تابه به اندازه ای باشد که به هم نجسبند.
  • اگر روغن موجود در تابه کم بود، هنگام سرخ کردن کیک قاشقی با قاشق روغن را روی کیک می ریزیم تا کاملا سرخ شود و همچنین بعد از سرخ شدن یک طرف کیک قاشقی طرف دیگر را سرخ می کنیم.
  • می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.
  • برای تزیین کیک قاشقی از شکلات مایع، پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.
  • می توانید گردو خرد شده و کشمش را به مواد کیک قاشقی اضافه کنید تا طعم آن متفاوت شود..
  • بهترین حرارت برای سرخ کردن کیک قاشقی حرارت ملایم است تا کیک نسوزد.
  • برای خوش عطر تر شدن کیک قاشقی کمی گلاب بریزید.
  • می توانید کمی پودر کاکائو بریزید تا کیک قاشقی شکلاتی داشته باشید.

مطالب مرتبط : روش تهیه کیک با قوطی رب

روش تهیه باگر کیک

نظرات