طرز تهیه کیک قاشقی ساده و سریع، مرحله به مرحله
کیک قاشقی کیکی که بعد از آماده کردن مواد آن با قاشق در روغن ریخته می شود و سپس سرخ می شود. کیک قاشقی که کیکی بین المللی است به این دلیل محبوب است که ساده تهیه می شود و مواد اولیه آن نیز در دسترس است. پس با مینویسم پیش بروید و طرز تهیه کیک قاشقی را یاد بگیرید.
طرز تهیه کیک قاشقی با شیر
کیک قاشقی بدون ماست و با شیر خوشمزه تر و ترد تر خواهد بود. در ادامه طرز تهیه کیک قاشقی با شیر را ارائه داده ایم.
پیشنهاد می شود بخوانید : دستور تهیه کیک لیوانی
مواد لازم کیک قاشقی
بیکینگ پودر | 2 قاشق غذاخوری پر |
شیر | 1 پیمانه |
آرد | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
زعفران(اختیاری) | کمی کمتر از یک پنس |
شکر | 1 پیمانه |
دستور تهیه کیک قاشقی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه
- آماده کردن زعفران
زعفران را می سابیم و در کاسه ای می ریزیم و تکه ای یخ اضافه می کنیم.
- تهیه مواد خشک کیک قاشقی
آرد را در ظرفی می ریزیم.
- اضافه کردن بیکینگ پودر
بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا برای تهیه کیک قاشقی آماده شود.
- آماده کردن مواد کیک قاشقی
تخم مرغ را در ظرفی بزرگ می ریزیم.
- ریختن شکر
شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دور تند هم می زنیم تا برای تهیه کیک قاشقی کرم رنگ شود.
- ریختن وانیل
در همین حین وانیل را به مواد قبلی کیک قاشقی اضافه می کنیم.
- افزودن شیر
بعد از اینکه مواد کیک قاشقی کرم رنگ شد، شیر را به مواد بالا اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
- ریختن مواد خشک کیک قاشقی
مواد خشک کیک قاشقی را 3 بار الک کرده و طی دو مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا یکدست شود.
- افزودن زعفران
حال کمی زعفران دم کرده را به مواد کیک قاشقی اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- سرخ کردن کیک قاشقی
برای تهیه کیک قاشقی، در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن مواد کیک قاشقی
با قاشق و هر بار یک قاشق از مواد کیک قاشقی را برداشته و در تابه و روغن داغ می ریزیم تا سرخ شود.
- گرفتن روغن کیک قاشقی
بعد از اینکه کیک قاشقی سرخ شد، روی پارچه ای می اندازیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات طلایی برای تهیه کیک قاشقی
- می توانید ماست را جایگزین شیر کنید تا کیک قاشقی پوک تری داشته باشید.
- غلظت مواد کیک قاشقی باید شبیه به ماست باشد.
- برای تهیه کیک قاشقی با فر، سینی فر را چرب کرده و با قاشق از مواد کیک قاشقی برداشته و با فاصله از هم در سینی فر می ریزیم و در فر با دمای 170 درجه می گذاریم تا بپزد و طلایی شود.
- بهتر است روغن به حدی باشد که کیک قاشقی در روغن شناور شود.
- همچنین می توانید این مواد را در خانه های ساندویچ ساز ریخته و کیک قاشقی با ساندویچ ساز آماده کنید.
- برای جلوگیری از خوابیدن پف کیک قاشقی، هنگام ریختن مخلوط آرد با لیسک و به آرامی هم بزنید.
- توجه کنید که باید تعداد کیک قاشقی در تابه به اندازه ای باشد که به هم نجسبند.
- اگر روغن موجود در تابه کم بود، هنگام سرخ کردن کیک قاشقی با قاشق روغن را روی کیک می ریزیم تا کاملا سرخ شود و همچنین بعد از سرخ شدن یک طرف کیک قاشقی طرف دیگر را سرخ می کنیم.
- می توانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.
- برای تزیین کیک قاشقی از شکلات مایع، پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.
- می توانید گردو خرد شده و کشمش را به مواد کیک قاشقی اضافه کنید تا طعم آن متفاوت شود..
- بهترین حرارت برای سرخ کردن کیک قاشقی حرارت ملایم است تا کیک نسوزد.
- برای خوش عطر تر شدن کیک قاشقی کمی گلاب بریزید.
- می توانید کمی پودر کاکائو بریزید تا کیک قاشقی شکلاتی داشته باشید.
مطالب مرتبط : روش تهیه کیک با قوطی رب