Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کوکو مرغ؛ ساده خوشمزه و پفکی

برای زمان هایی که فرصت زیادی نداریم اما هوس یک غذای خوشمزه کرده ایم، کوکوها انتخاب خوبی هستند. کوکوها انواع مختلفی دارند که شامل کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو سویا، کوکو گوشت، کوکو مرغ و …می باشد. کوکو مرغ از انواع کوکوهای خوشمزه است. این کوکو اصلیت ایرانی دارد. طرز تهیه ساده و در عین حال طعم و ظاهرفوق العاده ی این کوکو باعث شده است که به کوکویی محبوب تبدیل شود. به همین دلیل هم کوکو مرغ به عنوان غذایی برای مهمانی نیز مناسب است.

کوکو مرغ در مناطق ایران به روش های مختلفی طبخ می شود.در این مطلب با طرز تهیه کوکو مرغ ساده خوشمزه آشنا می شوید.

طرز تهیه کوکوی مرغ ساده و خوشمزه

همچنین می توانید طرز تهیه کوکوی مرغ با سیب زمینی خام را در مینویسم آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ

فیله مرغ2 عدد متوسط
سیب زمینی4 عدد متوسط
جعفری250 گرم
سیر4 حبه
پیاز3 عدد بزرگ
تخم مرغ3 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

دستور پخت کوکو مرغ

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه

  1. آماده کردن پیاز و سیر

    پیاز و سیر را رنده کرده و در ظرفی می ریزیم وکنار می گذاریم.

  2. آماده کردن جعفری

    جعفری ها را پاک کرده و می شوییم. به صورت تقریبا ریز خرد می کنیم. برای کوکو مرغ اگر جعفری را کمی درشت تر از ساطوری خرد کنیم بهتر است.

  3. پختن مرغ

    مرغ را همراه مقداری آب و زردچوبه روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم بپزد.

  4. پختن سیب زمینی

    در این مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ، سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و کمی آب می ریزیم. می گذاریم بپزد.

  5. آماده کردن مواد کوکو مرغ

    سیب زمینی آبپز و مرغ پخته شده را با رنده ی سایز متوسط، رنده می کنیم و در یک ظرف گود می ریزیم. سپس پیاز و سیر رنده شده را که آب آن را با فشار دست گرفته ایم، به آن می افزاییم. جعفری را می ریزیم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم. مواد کوکو را حسابی مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را به مواد کوکو مرغ اضافه می کنیم. کاملا مواد را با هم ترکیب می کنیم.

  6. سرخ کردن کوکو مرغ

    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. روغن ریخته و میگذاریم کمی داغ شود. کوکو ها را با دست به صورت گرد فرم داده و دانه دانه در روغن تقریبا داغ می اندازیم. دوطرف را سرخ می کنیم. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه کوکو مرغ

  • برای خوشمزه شدن کوکو مرغ، کمی زعفران دم کشیده در آن بریزید.
  • برای ترد شدن کوکو مرغ، قبل از سرخ کردن آنرا در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد سرخ کنید.
  • مرغ را می توانید به صورت خام و چرخ شده نیز بریزید.
  • می توانید کوکو مرغ را در فر قرار دهید تا دوطرف آن سرخ شود.
  • این مواد را می توانید به سیخ زده و کباب کنید.
  • بعد از آماده شدن مواد کوکو مرغ، چک کنید که اگر در روغن از هم باز شد یک عدد تخم مرغ دیگر بریزید.

پیشنهاد می شود بخوانید :

دستور پخت کوکو میوه

طریقه پخت کوکو بادکوبه ای شمالی

کوکوی کلم بروکلی با پنیر پارمزان

طرز تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.