طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی خوشمزه؛ مرحله به مرحله
با مرغ می توان غذاهای زیادی تهیه کرد و در بین انواع غذا با مرغ، این بار قرار است کتلت مرغ درست کنیم. این صفحه را تا آخر بخوانید و دست به کار شده و این کتلت مرغ بینظیر را تهیه کنید. کتلت مرغ از آن دسته غذاهایی است که فوری آماده می شود. با شما هستیم با طرز تهیه کتلت مرغ با طعمی استثنائی!
طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی
کتلت مرغ ساده یا کتلت مرغ با سیب زمینی؟ مطمئنم که شما هم مثل من کتلت مرغ با سیب زمینی را انتخاب می کنید که هم بافت و هم مزه بهتری داشته باشد.
مواد لازم برای کتلت مرغ
سیب زمینی | 2 عدد |
مرغ | 500 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد کوچک |
تخم گشنیز(اختیاری) | به میزان دلخواه |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
سیر | 2 حبه |
روغن | به میزان لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
پیاز | 2 عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
همچنین بخوانید : مراحل تهیه کوکو مرغ
طرز تهیه کتلت مرغ مرحله به مرحله
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- آماده کردن مرغ
مرغ را چرخ می کنیم و در ظرفی می ریزیم و برای تهیه کتلت مرغ کنار می گذاریم.
- خرد کردن سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کرده و ریز رنده می کنیم.
- خرد کردن پیاز
برای تهیه کتلت مرغ، پیاز را با رنده ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- آماده کردن سیر
سیر را ریز رنده می کنیم. لازم به ذکر است که سیر باعث از بین بردن بوی زهم مرغ در کتلت مرغ می شود.
- خرد کردن فلفل دلمه ای
اکنون فلفل دلمه ای را با رنده ریز خرد می کنیم.
- تهیه مواد کتلت مرغ
ابتدا برای ترکیب مواد کتلت مرغ، ظرفی را انتخاب می کنیم.
- ریختن پیاز
پیاز را به سیر اضافه می کنیم.
- اضافه کردن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را به مواد قبلی کتلت مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن سیب زمینی
در این مرحله از طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی، سیب زمینی رنده شده را در مواد بالا می ریزیم.
- افزودن مرغ
مرغ را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- میکس کردن مواد کتلت مرغ
این مواد کتلت مرغ را در میکسر می ریزیم و ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
- اضافه کردن تخم مرغ
بعد از اینکه مواد کتلت مرغ میکس شدند، در ظرفی می ریزیم و تخم مرغ اضافه می کنیم.
- ریختن ادویه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم.
- ریختن آرد سوخاری
بعد از اینکه مواد کتلت مرغ، آماده شد، نگاه می کنیم و اگر خیلی آبکی بود، آرد سوخاری ریخته و هم می زنیم.
- قرار دادن مواد کتلت مرغ در یخچال
این مواد فوق را در ظرفی ریخته و درون یخچال می گذاریم.
- سرخ کردن کتلت مرغ
بعد از 2 ساعت، مواد کتلت مرغ را از یخچال خارج کرده و با روغن سرخ می کنیم.
نکته دستور کتلت مرغ
- باید از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید تا کتلت مرغ خوشمزه تری داشته باشید.
- بهتر است کتلت مرغ را بعد از سرخ شدن، در دستمال نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.
- کتلت مرغ را با خیار شور و گوجه فرنگی تزیین کنید.
- می توان مقداری جعفری را به مواد کتلت مرغ اضافه کرد.
- در صورت تمایل کمی ادویه دلخواه بریزید و سپس کتلت مرغ را سرخ کنید.