طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری به روش ساده
توپک مرغ یکی از غذاهای فست فودی است که در تعداد معدودی از رستوران ها قابل تهیه است و از این رو بهتر است طرز تهیه توپک مرغ را بیاموزید و این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. لازم به ذکر است که نام دیگر توپک مرغ، توپک مرغ پنیری می باشد زیرا در همه توپک مرغ ها، پنیر می ریزند.
طرز تهیه توپک مرغ ساده
توپک مرغ را می توان با انواع سبزیجات و افزودنی ها تهیه کرد و در اینجا می خواهیم طرز تهیه توپک مرغ ساده را که با کمترین مواد اولیه آماده می شود، بیاموزید.
همچنین ببینید : دستور تهیه ناگت مرغ
مواد لازم برای توپک مرغ
پودر سوخاری | 2 پیمانه |
فیله مرغ | 1 کیلوگرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پارمزان | 6 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | 400 گرم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زعفران | به میزان دلخواه |
دستور تهیه توپک مرغ
زمان مورد نیاز: 2 ساعت
- دم کردن زعفران
زعفران را می سابیم و کمی آبجوش می ریزیم و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار می دهیم تا دم بکشد.
- آماده کردن مرغ
مرغ را چرخ کرده و در ظرفی می ریزیم و برای تهیه توپک مرغ کنار می گذاریم.
- تهیه مواد توپک مرغ
حال مرغ را در ظرفی بزرگ و گود می ریزیم.
- ریختن فلفل سیاه
فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- ریختن نمک
در این مرحله از طرز تهیه توپک مرغ، نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.
- اضافه کردن پنیر پارمزان
پنیر پارمزان را به مواد قبلی توپک مرغ اضافه می کنیم با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن پودر سیر
پودر سیر را می ریزیم و هم می زنیم.
- قرار دادن مواد توپک مرغ در فریزر
این مواد بالا را هم می زنیم تا منسجم شود و سپس در فریزر می گذاریم و تقریبا 2 ساعت زمان می دهیم تا استراحت کند.
- آماده کردن تخم مرغ
برای سوخاری کردن توپک مرغ، تخم مرغ را می شکنیم و در ظرفی می ریزیم.
- ریختن ادویه
نمک را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر به تخم مرغ اضافه کرده و با چنگال هم می زنیم تا از لختگی خارج شود.
- آماده کردن توپک مرغ پنیری
حال مواد توپک مرغ را از فریزر خارج کرده و به اندازه گردو از آن بر می داریم و کمی پنیر پیتزا در وسط آن قرار داده و گرد می کنیم و این توپک مرغ ها را درون سینی می چینیم.
- سرخ کردن توپک مرغ
توپک مرغ را ابتدا در مخلوط تخم مرغ می زنیم و سپس درون پودر سوخاری می بریم و در روغن داغ سرخ می کنیم. نوش جان
راز خوشمزه شدن توپک مرغ
- برای اینکه توپک مرغ روغنی نباشد، بعد از اینکه سرخ و طلایی شد، روی دستمال نخی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن جذب شود.
- توپک مرغ را به همراه سس دلخواه میل کنید.
- برای خوش عطر تر شدن توپک مرغ، کمی جعفری خرد شده بریزید.
- هر ادویه دلخواهی را می توان به توپک مرغ اضافه کرد.
- می توانید کمی قارچ را خرد کرده و به مواد توپک مرغ اضافه کنید.
- می توان هر قسمت مرغ را برای تهیه توپک مرغ استفاده کرد.