Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه لوه کباب مازندرانی مجلسی با گوشت

شاید تابحال نام لوه کباب را نشنیده اید اما اگر به رستوران های مازندرانی رفته باشید، حتما در منوی آن ها با نام لوه کباب مواجه شده اید و اگر این غذا را نوش جان کرده باشید، مطمئنم عاشق آن شده اید و دوست دارید طرز تهیه لوه کباب را بیاموزید و این غذا را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه لوه کباب با گوشت گوسفندی

لوه کباب غذای اصیل مازندران است و ما در این پست طرز تهیه لوه کباب، این غذای جذاب مازنی را به شما آموزش می دهیم.

دستور تهیه خورش ترش واش مازندرانی

مراحل تهیه گمج کباب گیلانی

مواد لازم برای تهیه لوه کباب

پیاز5 عدد
زرشک3 قاشق غذاخوری
کره80 گرم
گوشت گوسفندی800 گرم
نمکبه میزان لازم
رب انار1.5 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
دارچینبه میزان لازم
شکر1.5 قاشق مرباخوری
آلو بخارا8 عدد
زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه لوه کباب مجلسی

زمان مورد نیاز: 2 ساعت و 40 دقیقه

  1. خیس کردن آلو بخارا

    از تقریبا 4 ساعت مانده به تهیه لوه کباب، آلو بخارا را درون آب ریخته و خیس می کنیم.

  2. خرد کردن گوشت

    گوشت را به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم.

  3. خرد کردن پیاز

    برای تهیه لوه کباب مازندرانی، پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.

  4. تفت دادن آلو بخارا

    نیمی از کره را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حال آلو بخارا خیس خورده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

  5. تفت دادن زرشک

    نیم دیگر از کره را در تابه دیگر ریخته و زرشک را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  6. افزودن شکر

    در این مرحله از طرز تهیه لوه کباب، شکر را به زرشک اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا زرشک تفت بخورد و سپس از روی حرارت بر می داریم.

  7. تهیه لوه کباب

    در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  8. ریختن گوشت

    گوشت خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تفت بخورد.

  9. اضافه کردن ادویه

    فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و مواد لوه کباب را هم می زنیم.

  10. ریختن دارچین

    دارچین اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا پیاز کمی نرم شود.

  11. ریختن زعفران

    زعفران را به مواد قبلی لوه کباب اضافه کرده و هم می زنیم.

  12. افزودن رب انار

    رب انار را می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم.

  13. اضافه کردن آب

    مقداری آب ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

  14. افزودن زرشک

    بعد از اینکه گوشت پخت، زرشک تفت داده را به مواد لوه کباب اضافه کرده و هم می زنیم.

  15. اضافه کردن آلو

    حال آلو تفت داده را می ریزیم و هم می زنیم.

  16. اضافه کردن نمک

    نمک را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم. بعد از اینکه گوشت پخت و آب آن کمی کشیده شد، از روی حرارت بر می داریم.

لوه کباب مازندران
طرز تهیه لوه کباب مازندرانی

فوت و فن لوه کباب

  • لوه کباب به همراه برنج یا نان قابل سرو است.
  • می توانید آب نارنج یا رب آلو را جایگزین رب انار کنید تا طعم لوه کباب متفاوت تر شود.
  • اگر مقدار پیاز را بیشتر بریزید، لوه کباب خوشمزه تر شود.
  • لوه کباب با مرغ یا گوشت خروس نیز خوش طعم خواهد شد.
  • بهتر است گوشت را کمی درشت تر از گوشت خورشتی خرد کنید.
  • در برخی رسپی ها، چوب دارچین را جایگزین پودر دارچین می کنند و بعد از پخت لوه کباب از قابلمه خارج می کنند.
  • روغن محلی را می توان جایگزین کره کرد و لوه کباب مقوی تری تهیه کرد.
  • توجه کنید که لوه کباب ته نگیرد و اگر لازم بود کمی آب بریزید.
  • برخی افراد گوشت استخوان دار را جایگزین گوشت خرد شده می کنند.
  • از شعله ای استفاده کنید که حرارت به همه جای قابلمه برسد و لوه کباب بهتر بپزد.
  • برای خوش عطر تر شدن لوه کباب، کمی فلفل دلمه ای خرد شده بریزید.
  • می توانید رب گوجه فرنگی و گردو خرد شده نیز اضافه کنید.
  • بهتر است زعفران بیشتری بریزید تا لوه کباب خوشمزه تر شود.
  • زنجبیل نیز باعث خوش طعم تر شدن لوه کباب می شود.
  • می توان گوشت گوساله یا گوسفندی استفاده کرد.

پست های بیشتر : روش پخت ترش کباب گیلانی

شیوه تهیه ملاقورمه مازندرانی

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.