طرز تهیه کباب دیگی مشهدی مجلسی با گوشت چرخ کرده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کباب دیگی مشهدی؛ همانطور که از این نام این غذا پیداست یکی از انواع کباب ها و غذایی مختص مشهد است. برخی از کباب ها را می توان روی اجاق گاز و بدون استفاده از ذغال تهیه کرد که کباب دیگی مشهدی از این دست غذاها می باشد. در این مطلب با طرز تهیه کباب دیگی مشهدی همراه مینویسم باشید.

کباب دیگی مشهد

کباب دیگی با گوشت تکه ای یا گوشت چرخ کرده قابل تهیه است اما با گوشت چرخ کرده خوشمزه تر و متداول تر است.

مطالب بیشتر : دستور تهیه کباب تابه ای

کباب سلطانی شامل چیست

مواد لازم برای تهیه کباب دیگی مشهدی

سیب زمینی6 عدد
گوشت چرخ کرده1 کیلوگرم
گوجه فرنگی6 عدد متوسط
رب گوجه فرنگیبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
پیاز5 عدد متوسط
زردچوبهبه میزان لازم
پاپریکابه میزان دلخواه
فلفل سیاهبه میزان لازم
زعفرانیک پنس
لیمو ترش تازه1 عدد
فلفل سبز قلمی به تعداد دلخواه

دستور پخت کباب دیگی مشهدی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. دم کردن زعفران

    زعفران را می سابیم و با روش دم کردن زعفران برای رنگ دادن آن، که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم، پیش می رویم تا بخوبی رنگ بگیرد.

  2. خرد کردن پیاز

    ابتدا 2 عدد پیاز را پوست کرده و رنده ریز می کنیم و سپس 3 پیاز باقیمانده را حلقه ای خرد می کنیم و برای تهیه کباب دیگی مشهدی کنار می گذاریم.

  3. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را پاک کرده و حلقه ای خرد می کنیم.

  4. آماده کردن گوجه فرنگی

    برای تهیه کباب دیگی مشهدی لازم است گوجه فرنگی را نیز حلقه ای خرد کنیم.

  5. خرد کردن فلفل سبز قلمی

    فلفل سبز قلمی را از وسط نصف می کنیم.

  6. تهیه مواد کباب دیگی مشهدی

    گوشت چرخ کرده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.

  7. ریختن ادویه

    در این مرحله از طرز تهیه کباب دیگی مشهدی، نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به گوشت اضافه کرده و هم می زنیم.

  8. ریختن پاپریکا

    پاپریکا را می ریزیم.

  9. ریختن پیاز

    پیاز رنده شده را به مواد گوشتی کباب دیگی مشهدی اضافه کرده و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

  10. ورز دادن مواد کباب دیگی مجلسی

    دستکش نایلونی می پوشیم و شروع به ورز دادن مواد کباب دیگی مشهدی می کنیم و به خوبی وزر می دهیم تا یکدست شود.

  11. قرار دادن مواد کباب دیگی مشهدی در یخچال

    مواد بالا را در ظرفی دربسته ریخته و در یخچال می گذاریم.

  12. تهیه کباب دیگی مشهدی

    بعد از تقریبا 2 ساعت مواد کباب دیگی مشهدی را از یخچال در می آوریم. در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  13. اضافه کردن سیب زمینی

    سیب زمینی را در تابه می چینیم.

  14. اضافه کردن پیاز

    پیاز را روی سیب زمینی ها می چینیم تا کباب دیگی مشهدی خوشمزه تر شود.

  15. ریختن مواد کباب دیگی مشهدی

    کمی از مواد گوشتی را برداشته و با دست شکل می دهیم و گرد می کنیم و روی مواد بالا قرار می دهیم.

  16. قرار دادن گوجه فرنگی

    حال گوجه فرنگی را روی مواد قبلی کباب دیگی مشهدی می چینیم.

  17. قرار دادن فلفل سبز قلمی

    فلفل سبز را روی گوجه فرنگی ها قرار می دهیم.

  18. اضافه کردن رب گوجه فرنگی

    برای خوشمزه تر شدن کباب دیگی مشهدی لازم است رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری آب جوش در کاسه ای ریخته و رب را در آب باز می کنیم.

  19. ریختن ادویه

    نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به مخلوط رب اضافه کرده و این مخلوط را به مواد قبلی کباب دیگی مشهدی اضافه می کنیم.

  20. ریختن زعفران

    به مقدار دلخواه زعفران را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  21. افزودن آب لیمو

    بعد از اینکه آب موجود در تابه کباب دیگی مشهدی غلیظ شده و مواد آن پخت، آب لیمو ترش را به مواد بالا اضافه کرده و هم می زنیم.

بهترین کباب دیگی مشهد
طرز تهیه کباب دیگی با گوشت چرخ کرده

نکات تهیه کباب دیگی مشهدی

  • می توانید هویج و فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید تا کباب دیگی مشهدی پر ملات تر باشد.
  • استفاده از فلفل سبز قلمی اختیاری است.
  • کباب دیگی مشهدی معمولا با کته یا برنج آبکش سرو می شود اما می توانید با نان نیز نوش جان کنید.
  • سعی کنید سیب زمینی را حذف نکنید تا کباب دیگی با سیب زمینی خوشمزه تهیه کنید.
  • اگر مواد گوشتی کباب دیگی مشهدی رقیق بود، کمی آرد نخودچی بریزید.
  • می توانید کره را جایگرین روغن کنید تا کباب دیگی خوش طعم تر شود.
  • می توانید سیب زمینی را خلالی خرد کرده و به جای اینکه کف تابه بچینید، سرخ کنید و کنار کباب دیگی مشهدی سرو کنید.

پست های پیشنهادی : مراحل تهیه گمج کباب

دستور پخت کباب سیخی مرغ

نظرات