طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و قارچ (ساده و پر طرفدار)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پاستا یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا می باشد و اگر پاستا با سس آلفردو سرو کنید، هرگز طعم آن را فراموش نخواهید کرد. پاستا پنه با سس آلفردو در اصل همان پاستا با سس آلفردو است که با پاستا پنه(penne) تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه پاستا با سس آلفردو را شرح می دهیم.

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو رستورانی

پاستا با سس آلفردو و مرغ یا بدون آن تهیه می شود که تفاوت چندانی ندارند. در این پست آموزشی از مینویسم، قرار است طرز تهیه پاستا با سس آلفردو بدون مرغ را ارائه دهیم.

مواد پاستا با سس آلفردو

پاستا 1 بسته 500 گرمی
سیر4 حبه
پنیر پارمزان 2 لیوان
جعفری (اختیاری)50 گرم
کرهکمی کمتر از 1 لیوان
روغن مایعبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشن (اختیاری)به میزان دلخواه
شیر2 لیوان
قارچ500 گرم
خامه2 لیوان

مطالب مرتبط : روش تهیه پاستا فتوچینی

شیوه پخت پیتزا پاستا

روش تهیه پاستا با سس آلفردو

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. خرد کردن قارچ

    قارچ ها را به خوبی شسته و پوست نازک روی آن را با چاقوی تیز جدا می کنیم. سپس ورقه ای خرد می کنیم.

  2. آماده کردن جعفری

    جعفری را پاک کرده و برای تهیه پاستا با سس آلفردو به شکل ساطوری خرد می کنیم.

  3. تفت دادن قارچ

    در تابه ای کمی روغن ریخته و قارچ را در آن می ریزیم تا تفت بخورد. سپس کنار می گذاریم تا برای پاستا با سس آلفردو آماده باشد.

  4. آماده کردن سیر

    برای تهیه پاستا با سس آلفردو، سیر را پوست کرده و خلالی ریز خرد می کنیم.

  5. تهیه سس آلفردو

    در تابه کره را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  6. ریختن سیر

    در این مرحله از طرز تهیه پاستا با سس آلفردو، سیر را به کره اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

  7. افزودن خامه

    خامه را می ریزیم و کمی تفت می دهیم.

  8. ریختن شیر

    شیر را به مواد فوق اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا برای تهیه پاستا با سس آلفردو آماده شود.

  9. اضافه کردن پنیر پارمزان

    پنیر پارمزان را می ریزیم و به خوبی هم می زنیم.

  10. افزودن ادویه

    برای تهیه پاستا با سس آلفردو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بالا اضافه کرده و با هم ترکیب شوند.

  11. ریختن آویشن

    آویشن را به مواد قبلی پاستا با سس آلفردو اضافه می کنیم.

  12. ریختن جعفری

    جعفری خرد شده را به مواد فوق اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم و بعد از اینکه سس آلفردو به غلظت لازم رسید، خاموش کرده و کنار می گذاریم.

  13. آماده کردن پاستا

    در قابلمه ای بیشتر از نصف آن آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کمی نمک و روغن می ریزیم و هم می زنیم. این مرحله برای آماده کردن پاستا با سس آلفردو مرحله ای مهم است.

  14. ریختن پاستا

    بعد از اینکه جوشید، پاستا را به آب جوش اضافه می کنیم. زمانی که نرم شد، آبکش می کنیم.

  15. آماده کردن سس آلفردو

    برای تهیه پاستا با سس آلفردو، قارچ تفت داده را به سس آلفردو اضافه می کنیم و روی حرارت کم قرار می دهیم.

  16. اضافه کردن پاستا

    پاستا را به همراه کمی آب به سس آلفردو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  17. حرارت دادن پاستا با سس آلفردو

    بعد از اینکه کمی غلیظ شد، از روی حرارت بر می داریم. پاستا با سس آلفردو آماده شد.

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو بدون مرغ برای 4 نفر
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو بدون مرغ

نکات کلیدی در تهیه پاستا با سس آلفردو

  • برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ، فیله مرغ را خرد کرده و با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و در تابه ای تفت می دهیم. سپس همراه با قارچ به سس آلفردو اضافه می کنیم.
  • می توانید پودر سیر را جایگزین سیر کنید.
  • می توانید در آخر از ریختن آب به پاستا با سس آلفردو خودداری کنید اما بهتر است که بریزید.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها در پاستا با سس آلفردو، کمی آبلیمو را به قارچ در حال تفت خوردن اضافه کنید.
  • توجه کنید که اگر مقدار روغنی که به آب جوش اضافه می کنید زیاد باشد، باعث می شود که سس آلفردو به خورد پاستا پخته شده نرود و به این ترتیب پاستا با سس آلفردو خوشمزه نشود.
  • همچنین نباید پاستا زیاد بپزد و له شود.
  • برای خوشرنگ تر شدن پاستا با سس آلفردو، زمانی که در حال پختن پاستا هستید، کمی پاپرکا بریزید.
  • برای اینکه قارچ آب نیندازد، شعله حرارت را زیاد کنید و توجه کنید که نسوزد.
  • می توانید کمی عصاره مرغ را به سس آلفردو اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
  • می توانید پنیر پیتزا را جایگزین پنیر پارمزان کنید اما توجه کنید که بهتر است همان پنیر پارمزان را بریزید تا بافت سس آلفردو به همان شکل بماند و بنابراین پاستا با سس آلفردو خوشمزه تر شود.
  • ریختن قارچ و جعفری کاملا اختیاری است.
  • در مراحل انتهایی می توانید به جای آب کمی شیر را به پاستا با سس آلفردو اضافه کنید.
  • می توانید پاستا را جدا و سس را هم جدا در ظرفی بریزید و سرو کنید.

ممکن است دوست داشته باشید : مراحل تهیه پاستا بدون خامه و شیر

دستور پخت خمیر پاستا

نظرات