دسر

دسر چیست ؟ دسر به بخشی از وعده غذایی گفته می شود که معمولا بعد از غذا و یا قبل از غذا سرو می شود. طرز تهیه دسر در هر کشوری متفاوت می باشد زیرا ذائقه ا...

بیشتر
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 25 دسامبر 2021

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی خوشمزه و خوش قیافه

اگر طرفدار طعم خوب کدو تنبل یا همان کدو حلوایی هستید به شما پیشنهاد میکنیم در این پست طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی را بیاموزید و به راحتی در منزل آن را درست کنید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 25 دسامبر 2021

طرز تهیه چیز کیک خرمالو مرحله به مرحله بدون فر

از دسرهای پاییزی خوشمزه که دستور تهیه ساده ای دارد چیز کیک خرمالو است. در این پست طرز تهیه چیز کیک خرمالو مرحله به مرحله ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 23 دسامبر 2021

طرز تهیه چیز کیک با کیوی یک دسر یخچالی خوشمزه و ساده

یکی از دسر های پاییزی خوشمزه چیز کیک کیوی است که دستور تهیه بسیار راحتی دارد. در این پست طرز تهیه چیز کیک با کیوی ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 22 دسامبر 2021

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو خوشمزه قالبی

اگر طرفدار میوه خرمالو و دسرهای شیرین هستید به شما پیشنهاد میکنیم در این پست طرز تهیه پاناکوتا خرمالو را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه سس کچاپ خونگی با رب گوجه

سس کچاپ یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین سس ها است. در این پست میتوانید طرز تهیه سس کچاپ خونگی با رب گوجه را بیاموزید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه نان اگردک خوشمزه در منزل با خمیر مایه بدون فر

یکی از نان های سنتی خوش طعم نان اگردک است. در این پست طرز تهیه نان اگردک به صورت کامل توضیح داده شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه سس پستو با گردو و ریحان بسیار خوشمزه و عالی

یکی از انواع سس های خوشمزه و پرطرفدار برای استفاده در سالاد و پاستا، سس پستو است. در این پست طرز تهیه سس پستو با گردو به صورت کامل توضیح داده شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه بدون نیاز به فر

اگر از طرفداران پیراشکی هستید به شما پیشنهاد میکنیم در این پست طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه خلال بادام خانگی برای تزیین غذا و دسر

از خلال و پرک بادام در تهیه انواع غذا ها و کیک و شیرینی ها استفاده میشود. اگر نمی دانید بادام را چگونه خلال کنیم در این پست طرز تهیه خلال بادام خانگی ساده و راحت ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 21 دسامبر 2021

طرز تهیه خلال پسته خانگی برای تزیین برنج و انواع دسر و شیرینی

اگر برای آشپزی خود به دنبال خلال پسته مرغوب و باکیفیت هستید به شما پیشنهاد میکنیم تا نحوه درست کردن خلال پسته خانگی را در این پست بیاموزید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 دسامبر 2021

طرز تهیه تی تاپ خانگی در فر

اگر برای کودکان و فرزندان خود به دنبال یک میان وعده سالم هستید میتوانید در منزل تیتاپ درست کنید. در این پست طرز تهیه تی تاپ خانگی در فر ارائه شده است.

نویسنده: راضیه علیزاده تاریخ: 20 دسامبر 2021

طرز تهیه ژله مات به 5 روش (با شیر، بستنی، خامه و ماست) همراه با نکات کلیدی

شاید برایتان سوال باشد که چه چیزی باعث مات شدن ژله می شود. ژله مات را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد مانند ژله بستنی مات، ژله مات با شیر، ژله مات رنگی، ژله مات با ماست یا شیر.