طرز تهیه آدامس طبیعی و بدون ضرر در خانه بسیار خوشمزه و جالب
اگر به جویدن آدامس با طعم های متفاوت علاقه دارید حتما این متن را که در مورد آموزش تهیه آدامس طبیعی و خانگی است را مطالعه نمایید. با این آموزش به سادگی می توانید آدامس مورد نیاز خود را با سلیقه و در طعم های متفاوت در خانه تهیه کنید. جالب است بدانید استفاده از آدامس به مقاصد درمانی و … سابقه ۵۰۰۰ ساله دارد . در ادامه دو روش تهیه جهت تهیه آدامس طبیعی و خانگی به شما عزیزان ارائه می شود.
مواد لازم برای تهیه آدامس طبیعی با موم عسل در خانه
برای تهیه آدامس طبیعی با موم عسل به موادی همچون: موم عسل ½ لیوان ، پودر شکر ۱ لیوان ، عصاره نعناع یا دارچین نیاز دارید.
ابتدا مطابق شکل زیر 2 عدد قابلمه نسوز را روی هم قرار دهید و سپس موم عسل را داخل آن قرار دهید و زیر آن را روشن و روی درجه حرارت متوسط بگذارید. موم شروع به ذوب شدن می کند دقت کنید زمانی که موم نرم و چسبناک شد باید سریعا سراغ مرحله بعدی بروید.
سپس عسل یا شربت ذرت را به موم عسل ذوب شده اضافه نمایید و خوب آن را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.
اکنون می توانید طعم دهنده را به آدامس اضافه کنید. بهترین طعم دهنده برای آدامس مومی، نعناع می باشد. همچنین میتوانید از دارچین ، لیمو یا شیرین بیان نیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید . ۵ قطره از طعم دهنده مورد نظر به مخلوط آدامس خنگی اضافه کنید و آن را هم بزنید.
از این مواد خیلی باحال در موارد دیگری چون تهیه خمیردندان خانگی و یا تهیه رژ لب خانگی نیز استفاده می شود.
دقت نمایید: برای درست کردن آدامس دارویی نیز می توانید مقدار بیشتری عصاره روغن نعناع و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید .
در این مرحله شکر را به مخلوط اضافه کرده و آن را هم بزنید. مخلوط آدامس طبیعی مقداری سفت میشود.
در مرحله آخر برای بسته بندی کردن آدامس میتوانید از هر نوع قالبی مثل قالب یخ استفاده نمایید . آدامس را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. بعد از سفت شدن میتوانید آن را میل نمایید .
آموزش طرز تهیه آدامس خانگی با شکر
می توان از شکر نیز جهت تهیه آدامس طبیعی و یا خانگی استفاده نمود. افرادی که قصد چاقی دارند می توانند از این آدامس برای افزایش وزن و یا پر شدن صورت استفاده نمایند. و علاقمندان آدامس نیز می توانند با درست کردن این نوع آدامس طبیعی از شر آدامس های گران با رنگ های مصنوعی و اسانس راحت شوند.
مواد لازم برای تهیه آدامس طبیعی با شکر
اسید سیتریک: ½ قاشق چایخوری
پایه آدامس: ۱/۳ لیوان
طعم دهنده آدامس طبیعی: ۵ قطره ( مانند آبلیمو
پودر شکر: ( شکر قنادی یا پودر قند ) ¾ لیوان
شربت ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
گلیسیرین: ۱ قاشق چایخوری
بعد از تهیه مواد مورد نیاز برای ساخت آدامس شکری باید پایه آدامس ، شربت ذرت ، گلیسیرین ، اسید سیتریک و طعم دهنده را داخل یک قابلمه دابل قرار داده و شعله گاز را روی درجه حرارت متوسط قرار دهید . به آرامی مخلوط را هم بزنید تا کاملا داغ و چسبناک شود.
به این منظور بهتر است که یک قابلمه بزرگ را برداشته و داخل آن مقداری آب بریزید سپس قابلمه کوچکتر را داخل آن گذاشته به طوری که قابلمه روی آب شناور بماند . سپس تمام مخلوط را به جز پودر شکر را داخل آن بریزید
در مرحله بعدی پودر شکر را روی تخته آشپزی ریخته و آن را پخش کنید سپس مواد داغ را مستقیما از قابلمه روی پودر شکر بریزید . ترکیبات باید کاملا خالی از آب باشند .
در مرحله بعدی برای جلوگیری از چسبیدن آدامس خانگی تان به دست بهتر است دست تان را به مقداری شکر آغشته کنید . سپس شروع به ورز دادن آدامس کنید. پودر شکر را اضافه نمایید . بعد از تقریبا ۱۵ دقیقه خمیری نرم و بدون حالت چسبندگی بدست می آید. توجه داشته باشید که اگر آدامس را ورز ندهید حالت نگرفته و جدا خواهد شد .
بعد از این که خمیر را خوب ورز دادید حالا باید با کف دست و حرکات رفت و برگشتی خمیر را به حالت لوله ای تبدیل کنید . قطر آدامس به خودتان بستگی دارد. سپس می توانید آدامس را به قطعات دلخواه برش بدهید .
در مرحله آخر مقداری پودر شکر روی آنها بریزید تا بهم نچسبند سپس آنها را بسته بندی کنید.
تهیه آدامس در خانه یکی از لذت بخش ترین کارها برای کسانی که به هنر آشپزی علاقه دارند می باشد روش هایی که ما در این مطلب خدمت شما عزیزان ارائه نمودیم بسیار آسان و کم هزینه می باشد و از طرفی ساخت آدامس طبیعی از نظر بهداشت و سلامت نیز حائز اهمیت می باشد.