خواص انواع سبزی خوردن ها | انواع سبزی خوردن و خواص هر کدام
سبزی خوردن متشکل از چندین نوع مختلف از سبزیجات است که هر کدام به تنهایی فواید و خواص بسیاری دارد. مصرف سبزی خوردن در کنار وعده های غذایی روزانه بسیار مفید است و هرکدام سرشار از مواد مغذی و معدنی هستند. با مینویسم همراه باشید تا فواید انواع سبزی های خوش طعم را بدانید.
فواید انواع سبزی خوردن
در ادامه خواص شاهی، ترخون، ریحان، تره، نعناع، پیازچه، تربچه، جعفری و گشنیز را مطالعه کنید .
خواص شاهی
- کم کالری و سرشار از ویتامین A، C و منبع خوبی از فولات، کلسیم ، ویتامین E، آهن، ویتامین K ،B6 ،تیامین است و به طور طبیعی سدیم کمی دارد.
- ضد سرطان: مهار سرطان سینه ، ریه ها ، روده بزرگ و پروستات
- سرشار از ویتامین K :سلامت بافت استخوان همچنین ، کاهش خطر شکستگی مفصل ران
- سطح بالای ویتامین C: تقویت سیستم ایمنی بدن
- حاوی امگا 3
- به عنوان ضد پیری عمل می کند
- در دوران بارداری مفید است
- فشار خون پایین
- به کاهش خطر حمله قلبی و مغزی کمک می کند
- در دیابت مفید است
- برای کبد مفید است
- پشتیبان خوب برای پوست سر ،کاهش دهنده شوره سر و افزایش رشد مو
خواص ترخون
- به هضم مناسب غذا نیز کمک می کند.
- به مشکلات خواب مانند بی خوابی کمک کند. چای ترخون بخورید و یک خواب آرام ایجاد شود.
- برای تشویق قاعدگی و کمک به حفظ سلامت کلی دستگاه تولید مثل زنان بسیار مفید است.
- برای تسکین دندان درد استفاده کرده اند و به کاهش درد لثه های همراه با دندان درد کمک کند.
- روغن ترخون می تواند باکتری های خطرناک بدن را از بین ببرد.
- قند خون را کاهش می دهد.
خواص ریحان
- ریحان استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد
- سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند
- اثرات پیری را کند می کند و از ساختار سلولی شما در برابر آسیب محافظت می کند.
- ریحان در پیشگیری از سرطان های مختلف مانند سرطان پوست، ریه، دهان و کبد محافظت می کنند.
- به هضم غذا کمک میکند و سلامت دستگاه گوارش شما را تضمین می کند
- پوست شما را از اعماق درون تمیز می کند.برای پوست چرب مناسب است و باعث باز شدن منافذ پوست میشود. برای پوستهای دارای آکنه، خواص ضد میکروبی و ضد التهابی دارد.
- ریحان به مدیریت دیابت کمک می کند.
- به درمان انواع بیماری ها از جمله التهاب روده، بیماری های قلبی و آرتریت روماتوئید و سردرد، تب، سرماخوردگی و سرفه، آنفولانزا و گلو درد نیز کمک کند.
- به مقابله با اضطراب و افسردگی کمک می کند.
- ریحان دارای خاصیت سم زدایی است و ضمن مراقبت از سلامت کلی شما، از کبد شما نیز محافظت میکند
- ریحان به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند، گردش خون را بهبود می بخشد و به عروق و ماهیچه های شما اجازه می دهد تا شل شوند و از گرفتگی عضلات جلوگیری کند.
- به مبارزه با طیف وسیعی از عفونت ها از جمله آلرژی پوستی ، عفونت ادراری ، عفونت های تنفسی و شکمی کمک می کند.
خواص نعناع
- تمام مشکلات معده شما را برطرف می کند
- سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند
- پوستی بدون آکنه به شما می ده
- تهوع و حالت تهوع صبح را می زند
- در بروز آلرژی و آسم به شما کمک می کند
- داروی عالی برای سرماخوردگی
- از بهداشت دهان و دندان خود مراقبت می کند
- به شما کمک می کند استرس را کنترل کنید
خواص تربچه
- از سرطان جلوگیری می کند
- از هضم غذا پشتیبانی می کند
- مبارزه با قارچ و جلوگیری از عفونت های واژن و عفنونت های دهانی
- از ابتلا به دیابت جلوگیری می کند
- پوست را بهبود می بخشد و پیری زودرس را کاهش دهد.
- آب مورد نیاز بدن را به شما می دهد.
- از سلامت قلب پشتیبانی می کند
- فشار خون را کاهش می دهد
- عملکرد ایمنی را تقویت می کند
خواص سبزی تره
- کمک به سلامت قلب
- افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن
- سلامت سیستم عصبی
- بهبود بینایی و کاهش خستگی
- کاهش خطر آب مروارید
- کاهش فشار خون
- کمک به هضم غذا
- ادرار آور طبیعی
- کاهش خطر سرطان
- کمک به کاهش وزن
- به درمان دیابت نوع 2 کمک میکند
- تقویت و استحکام استخوان ها
- محافظت در برابر آفتاب سوختگی
- موها را براق کرده و رشد مو را افزایش می دهد
- ترمیم سلولهای آسیب دیده و کاهش التهاب ناشی از آکنه
خواص پیازچه
- سرشار از مواد مغذی
- سلامت استخوان، پیشگیری از آرتروز و درمان پای متورم
- خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
- بسیار کم کالری است و چاقی را کاهش می دهد
- التهاب را کاهش میدهد
- برای گلو درد خوب است.
- بهبود گرفتگی بینی (آبریزش بینی)
- برای چشم بسیار خوب است و می تواند از پیشرفت آب مروارید و زوال ماکولا مربوط به سن جلوگیری کند.
- خواص ضد ویروسی دارد. در مبارزه با سرماخوردگی و ویروس های آنفولانزا مفید می باشد
- سلامت قلب را ارتقا میدهد
- قند خون را کنترل میکند
- سطح کلسترول و فشار خون بالا را کاهش میدهد
خواص جعفری
- حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است.جعفری گیاهی کم کالری و دارای مواد مغذی است. به ویژه از نظر ویتامین های K ، A و C غنی است.
- غنی از آنتی اکسیدان جعفری حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های قدرتمند است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.
- جعفری مملو از ویتامین K است. جعفری سرشار از ویتامین K است که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت مطلوب استخوان است. مصرف غذاهای حاوی این ماده مغذی با کاهش خطر شکستگی و بهبود تراکم مواد معدنی استخوان مرتبط است.
- حاوی مواد مبارزه کننده با سرطان است. جعفری حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی است – مانند فلاونوئیدها و ویتامین C – که ممکن است فوایدی برای مبارزه با سرطان فراهم کند.
- غنی از مواد مغذی محافظ چشم شما جعفری حاوی لوتئین ، زاگزانتین و بتا کاروتن است ، ترکیبات گیاهی که از سلامت چشم محافظت می کنند و ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری های چربی مرتبط با سن مانند AMD را کاهش دهد.
- ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد. مطالعات لوله آزمایش نشان داده شده است که عصاره جعفری دارای خواص ضد باکتری است. هنوز تحقیقات بیشتری لازم است.
- اضافه کردن به رژیم غذایی آسان است.جعفری را می توان به عنوان یک ادویه خشک یا گیاه تازه استفاده کرد. پوسته های خشک شده معمولاً به غذاهای گرم مانند سوپ و ماکارونی اضافه می شوند ، در حالی که گیاه تازه به خوبی به سالادها و سس ها اضافه می شود.
خواص گشنیز
- کاهش قند خون
- سرشار از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
- برای سلامت قلب مفید میباشد
- از سلامت مغز محافظت میکند
- باعث هضم و سلامت روده میشود
- با عفونت ها مبارزه میکند
- از پوست شما محافظت میکند
- اضافه کردن به رژیم غذایی آسان است.