ادویه کاچی چیست (ترکیبات و طرز تهیه ادویه مخصوص کاچی)
کاچی دسری ایرانی و بسیار مقوی می باشد. کاچی برای زائو بهترین دسر است و باعث بازیابی انرژی از دست رفته مادر می شود. حال برای اینکه این کاچی خوشمزه شود و همه عاشق آن شوند، لازم است ادویه کاچی بریزید. حتما می پرسید: ادویه کاچی چیست. در ادامه ترکیبات ادویه کاچی و طرز تهیه ادویه کاچی را ارائه می دهیم.
ادویه کاچی شامل چیست
ادویه کاچی از چند ادویه با طبع گرم تهیه می شود و شما روش تهیه ادویه کاچی در خانه را در ادامه می آموزید.
مطالب پیشنهادی : دستور تهیه کاچی مقوی برای پریودی
مواد ادویه کاچی چیست
پودر زنجبیل | 2 قاشق چایخوری |
زیره سیاه | 2.5 قاشق چایخوری |
میخک | 1.5 قاشق چایخوری |
بادیان ستاره ای آسیاب شده (اختیاری) | کمی کمتر از 1 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق چایخوری |
زیره سبز | 2.5 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 2.5 قاشق چایخوری |
هل | 10 عدد |
جوز هندی آسیاب شده | کمی کمتر از 1 قاشق چایخوری |
رازیانه | 1.5 قاشق چایخوری |
ترکیبات ادویه کاچی چیست
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- آسیاب کردن زیره سیاه و زیره سبز
زیره سیاه و زیره سبز را به صورت جداگانه در آسیاب کن ریخته و بعد از اینکه هر کدام پودر شد، در کاسه ای جدا گانه می ریزیم و برای تهیه ادویه کاچی کنار می گذاریم.
- پودر کردن میخک و تخم گشنیز
میخک را در آسیاب کن ریخته و بعد از اینکه پودر شد و در کاسه ای کوچک ریختیم، تخم گشنیز را آسیاب می کنیم.
- آماده کردن رازیانه و هل
برای تهیه ادویه کاچی، رازیانه و هل را نیز آسیاب کرده و در ظرف هایی جدا می ریزیم.
- تهیه ادویه کاچی
پودر زنجبیل را در ظرفی با سایز مناسب برای تهیه ادویه کاچی، می ریزیم.
- ریختن زیره سیاه و زیره سبز
حال زیره سیاه و زیره سبز آسیاب شده را به پودر زنجبیل اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن بادیان ستاره ای و پودر دارچین
در این مرحله از طرز تهیه ادویه کاچی، پودر بادیان ستاره ای و پودر دارچین را به ادویه های بالا اضافه می کنیم.
- اضافه کردن میخک و تخم گشنیز
میخک و تخم گشنیز را می ریزیم و همه ادویه کاچی را ترکیب می کنیم.
- افزودن هل
هل را به مواد قبلی ادویه کاچی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- اضافه کردن جوز هندی
جوز هندی آسیاب شده را به مواد بالا اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
- ریختن رازیانه
حال رازیانه را به ادویه کاچی اضافه کرده و همه ادویه کاچی را به خوبی هم می زنیم تایکدست شود.
مواد تشکیل دهنده ادویه کاچی
- توجه کنید که ادویه کاچی را در ظرف درب دار بریزید تا عطر آن حفظ شود.
- در برخی رسپی ها کمی زعفران دم کشیده را به کاچی اضافه می کنند که البته از ملزومات ادویه کاچی نیست.
- اگر هر کدام از ادویه ها کمی رطوبت داشت، ابتدا در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا رطوبت آن از بین برود.
- می توانید ترکیب کردن مواد ادویه کاچی را در میکسر یا آسیاب کن انجام دهید تا بهتر ترکیب شوند.
- اگر می خواهید ادویه کاچی یکدست شود هر ادویه را قبل از ریختن، الک کنید.
- در صورت تمایل کمی تخم خرفه و موردانه آسیاب شده بریزید تا طبع ادویه کاچی گرم تر شود.
- البته لازم به ذکر است که مواد اولیه ای که در جدول بالا ذکر کردیم اصلی ترین مواد اولیه ادویه کاچی هستند.
- برای خوشمزه تر شدن ادویه کاچی، سعی کنید تمام مواد اولیه ادویه کاچی را تازه تهیه کنید.