حالت «Restrict» در اینستاگرام چه کاربردی دارد؟
در این مطلب خواهیم گفت که حالت «restrict» در اینستاگرام چیست و چه کاربردی دارد؟ اینستاگرام در راستای حفظ حریم شخصی قدمی تازه برداشته است. خبرها حاکی از آنند که این نرم افزار قابلیت مخفی کردن کامنت های بد را به کاربرانش داده است. در این صورت لازم نیست شما شخص یا اشخاص خاصی را بلاک کنید؛ اینستا زحمت مخفی کردن کامنت هایشان را می کشد. این قابلیت مشکل خیلی از نوجوانان را حل کرده چرا که اکثر افراد در این گروه سنی با بلاک کامل مخاطبینشان مشکل دارند.
مطالب مرتبط: آموزش ریپلای در اینستاگرام اندروید
ویژگی restrict در اینستاگرام چیست؟
کاربران اینستاگرام می توانند با استفاده از ویژگی restrict، اکانت شخص مورد نظر را محدود کنند. شخص محدود شده دیگر نمیتواند ببیند چه زمانی آنلاین هستید یا پیامهای او را خواندهاید. نظرات جدید او در پستهای شما فقط برای آن شخص قابل مشاهده خواهد بود و شما میتوانید با ضربه زدن روی مشاهده نظر، نظر را ببینید.
به گفته یکی از مقام های این کمپانی هدف اصلی این بوده که تجربه بهتری از «کنترل» در اینستاگرام به وجود بیاید. این یعنی بدون اینکه طرف مقابلتان متوجه کنترل شما بشود شما می توانید کامنتش را پنهان کنید.
این قابلیت جدید که به نام restrict شناخته می شود به مخاطب شما اجازه نمی دهد از مخفی شدنش خبر داشته باشد. مخاطب restrict شده هم چنان پست ها را می بیند. اما اگر کامنتی یادداشت کند، شخصی که پست گذاشته باید تایید کند تا کامنت ها مشخص شوند. البته خود فرد restrict شده کامنتهای خودش را می بیند.
جالب این جاست که قابلیت restrict شدن برای تک تک کامنتهای فرد restrict شده قابلیت اجرا دارد. یعنی به ازای هر کامنتی می توان تصمیم گرفت که آیا فرد restrict بماند و کامنتش به باقی فالوورها نشان داده نشود یا اینکه restriction او برداشته شود و کامنتش را باقی فالوورها ببینند!
جالب تر این جاست که با دیدن اسم فرد و restrict بودنش می توانید کلا کامنتش را نخوانید. چرا که کامنتهای این افراد زیر پوسته sensivity screen اینستا مخفی می مانند.
نکته بعدی این است که افراد restrict شده نمی توانند ببینند که صاحب اکانت آنلاین است یا نه! علاوه بر این نمی توانند بفهمند که پیامی که به دیرکت صاحب اکانت فرستاده اند خوانده شده است یا نه!
موسوری، یکی از مقامات این کمپانی در ادامه خاطر نشان کرده است که خیلی از نوجوانان با بلاک، آنفالو و یا حتی ریپورت کردن افرادی که کامنتهای ناجور می فرستند مشکل دارند. چرا که موقعیت شان در زندگی اجتماعی تحت الشعاع قرار می گیرد. به خصوص اگر فرد ریپورت، بلاک یا آنفالو شده در زندگی واقعی فرد هم حضور داشته باشد. در این صورت پیگیری معضل سو استفاده در این رسانه هم دشوار می شود. چون هیچ نام و نشانی در دسترس نیست.
مطالب مرتبط: ریلیز اینستاگرام چیست؟
آموزش restrict در اینستاگرام بصورت تصویری
کاربران اینستاگرام با سه گام زیر می توانند به راحتی اکانت مخاطب مورد نظرشان را restrict کنند :
- به صفحه اصلی اکانت اینستاگرام شخص مورد نظر بروید
- سه نقطه بالای صفحه را انتخاب کنید
- گزینه هایی برای شما نمایان می شود که اولی “restrict” است
همگی خیلی خوب می دانیم که یکی از بزرگ ترین چالش ها برای پیام رسان های بزرگ برطرف کردن مشکلات این چنینی به بهترین شکل ممکن است. اینستاگرام هم از این قائده مستثنی نبوده و از این نظر خیلی مشکل داشته. اما این کمپانیِ متعلق به فیس بوک در این راستا قدم های بزرگی برداشته است؛ از جمله توسعه هوش مصنوعی که می تواند تصاویر مبتذل و نابهنجار را شناسایی و لیبل گذاری کند. حالت restrict هم که یکی دیگر از قدم های این کمپانی بزرگ در راه بهترین و امن ترین شدن است.