چرا همش ترس دارم ؟

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

به طور کلی همه ما معقوله ترس را به انواع مختلف تجربه کرده ایم. ترس می‌تواند آگاهانه و یا بدون آگاهی باشد. اما برای بعضی از افراد این سوال پیش می آید که چرا همش ترس دارم ؟ ترسیدن دلایل مختلفی دارد در بعضی مواقع، یک خاطره از یک اتفاق بد در ذهن می‌ماند و تبدیل به ترس دایمی میشود. به طور مثال ترس از غرق شدن یا گیر کردن در آسانسور که مدت ها با فرد می ماند و تبدیل به فوبیا می‌شود. برای دانستن این سوال که چرا همش ترس دارم ؟ با ما همراه باشید.

چرا همش ترس دارم ؟

به طور کلی می توانیم ترس را بهچند بخش کنیم؛ ترس‌هایی که موضوع آن آشکار است، مانند ترس از پیری، تنهایی، ادامه تحصیل، تغییر شغل و… . ترس‌هایی که مربوط به نفس ما می‌شود. مثل ترس از موفقیت، شکست، استرس،طرد شدگی و… که با حالات درونی شخص در ارتباط است. مانند شخصی که از رفتن به میهمانی‌ها و داشتن رابطه‌های نزدیک و پیدا کردن دوست جدید می هراسد و به مهمانی نمیرود. دیگر ترس، ترسی است که زیربنای همه ترس‌هاست. ترسی که ما را به درماندگی می‌کشاند و دو نوع ترس قبلی را نیز تحت پوشش خود دارد. مانند ترس از اینکه نتوانید از عهده مشکلات زندگی برآیید. اما همیشه ترسیدن جنبه منفی ندارد بلکه در برخی مواقع مفید است و می‌تواند به انسان کمک کند تا در برابر مشکلات با آگاهی عمل کند.

ترس از تاریکی در کودکان را چگونه درمان می شود؟ (۱۰ روش درمان ترس از تاریکی)

اما در کل ترس برای رشد فردی مخرب است. برای مقابله با ترس باید معضلات زندگی را بشناسیم. ترس به نوعی از مشکلات تربیتی است که ریشه در کودکی دارد و دو با آموزش دوباره ذهن می‌توان آن را به‌عنوان یک واقعیت در زندگی پذیرفت. ترس فرد را، از حرکت کردن به جلو باز می‌دارد و بهترین راه این است که با شناخت آگاهانه از ترس در هر کاری اقدام کنیم، وقتی ترس را بشناسیم با غلبه بر آن احساس خوشایندی بدست می آوریم.

چرا همش ترس دارم ؟

چرا همش ترس دارم ؟

بسیاری از افراد ممکن است به طور طبیعی  دچار ترس شوند، اما افراد مبتلا به اختلال هراس، به صورت مکرر و به مدت طولانی دچار ترس می شوند.حملات اختلال هراس به یکباره بوجود می آید ، مثلا در هنگام رانندگی ، وسط جلسه مهم کاری، موقع خواب و …  علایم آن در دقایق اول به اوج خود می رسد و بعد از مدتی به دلیل خستگی، فروکش کنند.
درد در قفسه سینه. سرگیجه و غش کردن، ترس از مرگ، احساس خفگی، تهوع و ناراحتی معده، بی حسی یا سوزن سوزن شدن دست ها، پاها یا صورت، تپش قلب، احساس تنگی نفس، عرق کردن ، احساس گرگرفتگی، لرز بدن، احساس ضعف. احساس ترس شدید، مشکل بلعیدن و احساس عذاب و یا خطر قریب الوقوع. اگر فردی حداقل چهار مورد از این موارد را داشته باشد دچار اختلال هراس است. در این صورت بهتر است با یک متخصص مشورت کنید.

مهمترین عامل برای غلبه بر ترس

انجام فعالیت مداوم است. برای خود یک برنامه عملی طراحی کنید و با اضافه کردن شدت و تکرار، آن را به مرور درمان کنید. اگر کاری را بار‌ها انجام دهید، محال است که دیگر از آن بترسید. تکرار کردن باعث می‌شود احساس خاصی و مثبتی از نتیجه داشته باشید. داستان کسانی که به خواسته هایشان رسیده اند را مطالعه کنید. اینگونه درمی‌یابید که این افراد هم با همان ترس‌ها و شک‌ها شروع کرده اند و به کامیابی رسیده اند.

برای کاهش استرس چه بخوریم؟ معرفی ۲۰ گیاه دارویی برای کاهش استرس

منابع الهام بخش داشته باشید یعنی با خواندن کتاب‌هایی که شما را با انگیزه نگه می‌دارد، به خودتان قدرت بیشتر بدهید. برای غلبه بر ترس باور مثبت داشتن به تنهایی کافی نیست، باید به زندگی کردن خوب و مثبت هم باور داشته باشید. نگران نگاه و فکر دیگران نسبت به خودتان نباشید . وقتی در حال سعی برای غلبه بر ترس هایتان هستید، ممکن است شکست بخورید. اما با قدرت بیشتر به راهتان ادامه بدهید.

نظرات