مواد غذایی مفید
کدام غذاها طبع گرم دارند؟ انواع مواد غذایی با طبیعت گرم
طبیعت بدن شما گرم است یا سرد؟ آیا در مورد طبع سرد و گرم غذاها شنیده اید؟ کدام غذاها طبع گرم دارند؟ در این مقاله غذاهایی با طبع گرم و خشک به شما معرفی می شود.
برای جلوگیری از رفلاکس معده (GERD) چه بخوریم
رفلاکس معده یا همان برگشت مواد غذایی که به آن در اصطلاح ترش کردن هم گفته می شود علاوه بر مضراتی که دارد حس بدی ایجاد می کند. لیست غذاهای مفید برای رفلاکس معده در این مقاله معرفی می شود.
خواص گردو برای کم کاری تیروئید + تغذیه مناسب برای تیروئید کم کار
نباید نقش تغذیه بر سلامت غده تیروئید و عملکرد درست آن را نادیده گرفت. گردو یکی از مواد غذایی مفید برای تیروئید است. خواص گردو برای کم کاری تیوئید به دلیل دارا بودن امگا 3 و سلنیوم می باشد. در ادامه اطلاعات کاملتری در رابطه با مصرف گردو برای کم کاری تیروئید بخوانید.
فواید و مضرات خوردن سیر قبل از خواب
در این پست فواید و مضرات خوردن سیر قبل از خواب ارائه شده است.
برای روشن شدن پوست صورت چه بخوریم؟
برخی مواد غذایی وجود دارد که برای روشن شدن و سفید شدن پوست مفید می باشد. در این مقاله مواد غذایی برای روشن شدن پوست به شما معرفی می شود.
برای جلوگیری از سفید شدن مو چه بخوریم؟
موهای سفید یکی از بدترین پیامدهای سبک زندگی مدرن است. بروز سفیدی مو با بالا رفتن سن مشهود است. اما وقتی در اوایل 30 سالگی و گاهی حتی 20 سالگی متوجه آن ها می شوید ، کاملاً مأیوس کننده است. در این مقاله توصیه هایی برای جلوگیری از سفید شدن مو به شما عزیزان می شود.
خوراکی های جایگزین برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز
برخی افراد نمی توانند مواد غذایی و خوراکی هایی که حاوی لاکتوز هستند را مصرف کنند. در این مقاله خوراکی های جایگزین برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز به شما معرفی می شود.
چه مواد غذایی متابولیسم بدن را بالا میبرند؟
متابولیسم که با نام سوخت و ساز نیز شناخته میشود، فرآیندی است که در آن بدن با تجزیهی مواد غذایی انرژی تولید میکند. در این مقاله می خواهیم بدانیم چه مواد غذایی متابولیسم بدن را افزایش می دهند.
پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟
گشنیز موارد مصرف فراوانی دارد، هم به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن استفاده می شود. همچنین پودر تخم گشنیز در برخی غذاها کاربرد دارد. اما پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟ در این مقاله درباره کاربرد پودر گشنیز در غذا توضیح داده می شود.
خواص و کالری کشمش سبز (فواید و کاربرد درمانی)
کشمش انواع مختلفی دارد که می توانید به طریق مختلف استفاده کنید، یکی از انواع کشمش ها، کشمش سبز می باشد که در این مقاله خواص و کالری کشمش سبز آورده شده است.
موارد استفاده از پودر خردل در آشپزی + نحوه تهیه و خواص
در این پست موارد استفاده از پودر خردل در پخت انواع غذا و طرز تهیه پودر خردل در خانه و همچنین فواید و خواص پودر خردل ارائه شده است.
مواد غذایی رقیق کننده خون کدامند؟
رقیق کننده های طبیعی موادی هستند که توانایی خون در تشکیل لخته را کاهش می دهند. لخته شدن خون یک فرآیند ضروری است ، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. در این نوشته بهترین مواد غذایی برای رقیق شدن خون را به شما معرفی می کنیم.