مواد غذایی مفید

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 2 اکتبر 2021

کدام غذاها طبع گرم دارند؟ انواع مواد غذایی با طبیعت گرم

طبیعت بدن شما گرم است یا سرد؟ آیا در مورد طبع سرد و گرم غذاها شنیده اید؟ کدام غذاها طبع گرم دارند؟ در این مقاله غذاهایی با طبع گرم و خشک به شما معرفی می شود.

نویسنده: ایوت بت خودو تاریخ: 2 اکتبر 2021

برای جلوگیری از رفلاکس معده (GERD) چه بخوریم

رفلاکس معده یا همان برگشت مواد غذایی که به آن در اصطلاح ترش کردن هم گفته می شود علاوه بر مضراتی که دارد حس بدی ایجاد می کند. لیست غذاهای مفید برای رفلاکس معده در این مقاله معرفی می شود.

نویسنده: آنت بت خودو تاریخ: 26 سپتامبر 2021

خواص گردو برای کم کاری تیروئید + تغذیه مناسب برای تیروئید کم کار

نباید نقش تغذیه بر سلامت غده تیروئید و عملکرد درست آن را نادیده گرفت. گردو یکی از مواد غذایی مفید برای تیروئید است. خواص گردو برای کم کاری تیوئید به دلیل دارا بودن امگا 3 و سلنیوم می باشد. در ادامه اطلاعات کاملتری در رابطه با مصرف گردو برای کم کاری تیروئید بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 19 سپتامبر 2021

فواید و مضرات خوردن سیر قبل از خواب

در این پست فواید و مضرات خوردن سیر قبل از خواب ارائه شده است.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 19 سپتامبر 2021

برای روشن شدن پوست صورت چه بخوریم؟

برخی مواد غذایی وجود دارد که برای روشن شدن و سفید شدن پوست مفید می باشد. در این مقاله مواد غذایی برای روشن شدن پوست به شما معرفی می شود.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 14 سپتامبر 2021

برای جلوگیری از سفید شدن مو چه بخوریم؟

موهای سفید یکی از بدترین پیامدهای سبک زندگی مدرن است. بروز سفیدی مو با بالا رفتن سن مشهود است. اما وقتی در اوایل 30 سالگی و گاهی حتی 20 سالگی متوجه آن ها می شوید ، کاملاً مأیوس کننده است. در این مقاله توصیه هایی برای جلوگیری از سفید شدن مو به شما عزیزان می شود.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 12 سپتامبر 2021

خوراکی های جایگزین برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز

برخی افراد نمی توانند مواد غذایی و خوراکی هایی که حاوی لاکتوز هستند را مصرف کنند. در این مقاله خوراکی های جایگزین برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز به شما معرفی می شود.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 11 سپتامبر 2021

چه مواد غذایی متابولیسم بدن را بالا می‌برند؟

متابولیسم که با نام سوخت و ساز نیز شناخته می‌شود، فرآیندی است که در آن بدن با تجزیه‌ی مواد غذایی انرژی تولید می‌کند. در این مقاله می خواهیم بدانیم چه مواد غذایی متابولیسم بدن را افزایش می دهند.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 7 سپتامبر 2021

پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟

گشنیز موارد مصرف فراوانی دارد، هم به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن استفاده می شود. همچنین پودر تخم گشنیز در برخی غذاها کاربرد دارد. اما پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می شود؟ در این مقاله درباره کاربرد پودر گشنیز در غذا توضیح داده می شود.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 6 سپتامبر 2021

خواص و کالری کشمش سبز (فواید و کاربرد درمانی)

کشمش انواع مختلفی دارد که می توانید به طریق مختلف استفاده کنید، یکی از انواع کشمش ها، کشمش سبز می باشد که در این مقاله خواص و کالری کشمش سبز آورده شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 2 سپتامبر 2021

موارد استفاده از پودر خردل در آشپزی + نحوه تهیه و خواص

در این پست موارد استفاده از پودر خردل در پخت انواع غذا و طرز تهیه پودر خردل در خانه و همچنین فواید و خواص پودر خردل ارائه شده است.

نویسنده: سارا محمدی تاریخ: 1 سپتامبر 2021

مواد غذایی رقیق کننده خون کدامند؟

رقیق کننده های طبیعی موادی هستند که توانایی خون در تشکیل لخته را کاهش می دهند. لخته شدن خون یک فرآیند ضروری است ، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که می تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. در این نوشته بهترین مواد غذایی برای رقیق شدن خون را به شما معرفی می کنیم.