طرز تهیه اسنک مرغ رستورانی با پنیر پیتزا به روش ساده در منزل
![](https://minevisam.ir/wp-content/uploads/2022/12/طرز-تهیه-اسنک-مرغ.jpg)
یکی از غذاهای فست فودی که مواد اولیه در دسترسی دارد، اسنک مرغ می باشد. اسنک مرغ یکی از خوشمزه ترین اسنک ها می باشد و در عین حال سالم تر از انواع دیگر است. اسنک مرغ را می توانید در خانه تهیه کنید و برای این منظور طرز تهیه اسنک مرغ را یاد بگیرید.
طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز
در اسنک مرغ می توان انواع سبزیجات و مواد دلخواه را اضافه کرد. در ادامه این پست طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ را ارائه می دهیم.
مطالب پیشنهادی : چند غذا با ساندویچ ساز
مواد لازم برای اسنک مرغ
نان تست | 6 عدد |
فیله مرغ | 2 عدد |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
قارچ | 200 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد کوچک |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه اسنک مرغ مرحله به مرحله
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و برای تهیه اسنک مرغ نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن فیله مرغ
فیله مرغ را نیز به شکل مکعب های کوچک خرد می کنیم.
- خرد کردن قارچ
قارچ را به خوبی شسته و حلقه ای خرد می کنیم و برای تهیه اسنک مرغ کنار می گذاریم.
- خرد کردن فلفل دلمه ای
در این مرحله از طرز تهیه اسنک مرغ، فلفل دلمه ای را نیز نگینی ریز خرد می کنیم.
- تهیه مواد درونی اسنک مرغ
در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را در آن می ریزیم تا تفت بخورد.
- ریختن ادویه
بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا عطر ادویه ها خارج شود.
- ریختن فیله مرغ
فیله مرغ خرد شده را به مواد قبلی اسنک مرغ اضافه می کنیم.
- اضافه کردن قارچ
قارچ را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- افزودن فلفل دلمه ای
حال فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد قبلی اسنک مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا فلفل دلمه ای نیز تفت بخورد.
- تهیه اسنک مرغ
نان تست را روی سطح صافی قرار می دهیم.
- ریختن مواد درونی اسنک مرغ
مواد اسنک مرغ را روی نان تست می ریزیم.
- ریختن پنیر پیتزا
پنیر پیتزا را روی مواد اسنک مرغ می ریزیم. یک نان تست دیگر روی مواد بالا قرار می دهیم و این اسنک را درون ساندویچ ساز قرار داده و ساندویچ ساز را روشن می کنیم تا طلایی شده و مواد درون اسنک مرغ بپزد و پنیر ذوب شود.
![طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ](https://minevisam.ir/wp-content/uploads/2022/12/طرز-تهیه-اسنک-مرغ-و-قارچ.jpeg)
نکات مهم برای تهیه اسنک مرغ رستورانی
- می توانید اطراف نان تست را با چاقو جدا کنید تا اسنک مرغ نرم تر شود.
- اسنک مرغ را بعد از پخت از ساندویچ ساز خارج کرده و می گذاریم خنک شود و سپس از وسط نصف می کنیم.
- می توانید این مواد اسنک مرغ را در نان باگت یا نان همبرگر بریزید و برای چند دقیقه در فر بگذارید.
- می توانید نان تست را با سس کچاپ مرطوب کنید تا اسنک مرغ خوشمزه تر شود.
- همچنین می توانید به جای سس کچاپ، کمی رب گوجه فرنگی را به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
- می توانید جعفری یا اسفناج را خرد کرده و به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
- تقریبا 5 دقیقه زمان لازم است که اسنک مرغ آماده شود.
- برای تهیه اسنک مرغ بدون پنیر پیتزا، فقط پنیر پیتزا را حذف کنید.
- همچنین می توانید اسنک مرغ بدون ساندویچ ساز تهیه کنید که برای این منظور در تابه گریل قرار داده و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و اسنک مرغ با ماهیتابه تهیه کنید.
- اگر می خواهید اسنک مرغ و کالباس تهیه کنید، کمی کالباس خرد شده به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
- می توانید کمی ذرت بریزید تا اسنک مرغ خوشمزه تر و پر ملات تر شود.
- برای تهیه اسنک مرغ رژیمی، سس و پنیر پیتزا را حذف کنید.
- می توانید مرغ را آبپز یا گریل کرده و در آخر و بعد از خاموش کردن مواد اسنک مرغ، به مواد اضافه کنید.
- می توانید پنیر موزارلا یا پنیر گودا را جایگزین پنیر پیتزا کنید.
- اسنک مرغ در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو می شود.
پیشنهاد می شود بخوانید : روش تهیه نان سیر