طرز تهیه اسنک مرغ رستورانی با پنیر پیتزا به روش ساده در منزل

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از غذاهای فست فودی که مواد اولیه در دسترسی دارد، اسنک مرغ می باشد. اسنک مرغ یکی از خوشمزه ترین اسنک ها می باشد و در عین حال سالم تر از انواع دیگر است. اسنک مرغ را می توانید در خانه تهیه کنید و برای این منظور طرز تهیه اسنک مرغ را یاد بگیرید.

طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز

در اسنک مرغ می توان انواع سبزیجات و مواد دلخواه را اضافه کرد. در ادامه این پست طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ را ارائه می دهیم.

مطالب پیشنهادی : چند غذا با ساندویچ ساز

دستور تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم برای اسنک مرغ

نان تست6 عدد
فیله مرغ2 عدد
پنیر پیتزا100 گرم
قارچ200 گرم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
پیاز1 عدد متوسط
فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل دلمه ای1 عدد کوچک
روغنبه میزان لازم

دستور تهیه اسنک مرغ مرحله به مرحله

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و برای تهیه اسنک مرغ نگینی ریز خرد می کنیم.

  2. آماده کردن فیله مرغ

    فیله مرغ را نیز به شکل مکعب های کوچک خرد می کنیم.

  3. خرد کردن قارچ

    قارچ را به خوبی شسته و حلقه ای خرد می کنیم و برای تهیه اسنک مرغ کنار می گذاریم.

  4. خرد کردن فلفل دلمه ای

    در این مرحله از طرز تهیه اسنک مرغ، فلفل دلمه ای را نیز نگینی ریز خرد می کنیم.

  5. تهیه مواد درونی اسنک مرغ

    در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را در آن می ریزیم تا تفت بخورد.

  6. ریختن ادویه

    بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، نمک را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

  7. ریختن فیله مرغ

    فیله مرغ خرد شده را به مواد قبلی اسنک مرغ اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن قارچ

    قارچ را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  9. افزودن فلفل دلمه ای

    حال فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد قبلی اسنک مرغ اضافه کرده و هم می زنیم تا فلفل دلمه ای نیز تفت بخورد.

  10. تهیه اسنک مرغ

    نان تست را روی سطح صافی قرار می دهیم.

  11. ریختن مواد درونی اسنک مرغ

    مواد اسنک مرغ را روی نان تست می ریزیم.

  12. ریختن پنیر پیتزا

    پنیر پیتزا را روی مواد اسنک مرغ می ریزیم. یک نان تست دیگر روی مواد بالا قرار می دهیم و این اسنک را درون ساندویچ ساز قرار داده و ساندویچ ساز را روشن می کنیم تا طلایی شده و مواد درون اسنک مرغ بپزد و پنیر ذوب شود.

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ
طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

نکات مهم برای تهیه اسنک مرغ رستورانی

  • می توانید اطراف نان تست را با چاقو جدا کنید تا اسنک مرغ نرم تر شود.
  • اسنک مرغ را بعد از پخت از ساندویچ ساز خارج کرده و می گذاریم خنک شود و سپس از وسط نصف می کنیم.
  • می توانید این مواد اسنک مرغ را در نان باگت یا نان همبرگر بریزید و برای چند دقیقه در فر بگذارید.
  • می توانید نان تست را با سس کچاپ مرطوب کنید تا اسنک مرغ خوشمزه تر شود.
  • همچنین می توانید به جای سس کچاپ، کمی رب گوجه فرنگی را به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
  • می توانید جعفری یا اسفناج را خرد کرده و به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
  • تقریبا 5 دقیقه زمان لازم است که اسنک مرغ آماده شود.
  • برای تهیه اسنک مرغ بدون پنیر پیتزا، فقط پنیر پیتزا را حذف کنید.
  • همچنین می توانید اسنک مرغ بدون ساندویچ ساز تهیه کنید که برای این منظور در تابه گریل قرار داده و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید و اسنک مرغ با ماهیتابه تهیه کنید.
  • اگر می خواهید اسنک مرغ و کالباس تهیه کنید، کمی کالباس خرد شده به مواد اسنک مرغ اضافه کنید.
  • می توانید کمی ذرت بریزید تا اسنک مرغ خوشمزه تر و پر ملات تر شود.
  • برای تهیه اسنک مرغ رژیمی، سس و پنیر پیتزا را حذف کنید.
  • می توانید مرغ را آبپز یا گریل کرده و در آخر و بعد از خاموش کردن مواد اسنک مرغ، به مواد اضافه کنید.
  • می توانید پنیر موزارلا یا پنیر گودا را جایگزین پنیر پیتزا کنید.
  • اسنک مرغ در کنار سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه سرو می شود.

پیشنهاد می شود بخوانید : روش تهیه نان سیر

شیوه تهیه کیک مرغ با نان تست

نظرات