Take a fresh look at your lifestyle.

چگونه انشا خوب بنویسیم؟ نکات مهم برای نوشتن انشا

انشا نوشتن نیاز به مهارت عجیب و خاصی ندارد بلکه فقط باید یک سری نکات ساده را در نوشتن انشا رعایت کنید تا در نهایت بتوانید انشا خوبی بنویسید. انشا نوشتن باید با دل و احساس شما همراه باشد تا نظر خواننده را جلب کند و برایش نوشته های شما جدید و جذاب باشد. ما در این مقاله به شما کمک می کنیم که چگونه انشا خوب بنویسید.

چگونه انشا خوب بنویسیم؟

بسیاری از دانش آموزان هستند که همیشه انشاهای خوبی می نویسند و واقعا از شنیدن انشا آنها آدم لذت می برد. انشا شاید درس خیلی مهمی در مدرسه نباشد اما در آینده و در عرصه های دیگر زندگی این مهارت خیلی می تواند به ما کمک کند.

برای اینکه بتوانید یک انشا خوب بنویسید حتما باید این نکاتی را در ادامه گفته شده است به خوبی رعایت کنید. نکاتی که در ادامه گفته شده است خیلی سخت و پیچیده نیست و با کمی دقت و تمرکز می توان آنها را رعایت کرد.

نکات مهم برای نوشتن انشا خوب

با رعایت کردن این چند نکته ساده شما می توانید یک انشا خوب و عالی را در زمان امتحان بنویسید و در این درس نمره بالایی را کسب کنید.

انشا را دلی بنویسید

انشا را دلی بنوبسید یعنی چی؟ یعنی اگر می خواهید یک انشا خوب و متفاوت بنویسید سعی کنید با دل خودتان و چیزهایی که خودتان بلد هستید انشا را بنویسید اگر انشا شما کپی از جایی باشد به راحتی مشخص می شود و معلم هم نمره خوبی به انشا شما نمی دهد.

انشا خوب باید دارای سه پاراگراف باشد

انشا خوب انشایی است که دارای سه پاراگراف باشد این سه پاراگراف به مقدمه، بدنه انشا و نتیجه گیری تقسیم می شود. مقدمه انشا را می توانید با کی شعر و یا متنی که به موضوع انشا شما مرتبط باشد شروع کنید. بدنه اصلی انشا نیز همان موضوع اصلی است که باید در مورد آن توضیح بدهید و بهتر است هر چیزی که خودتان بلد هستید در این قسمت بنویسید و در آخر نتیجه گیری انشا است که باید درباره بدنه انشا یه توضیح خلاصه و کلی بدهید و انشا را به پایان برسانید.

رعایت کردن علائم نگارشی در انشا

برای نوشتن یک انشا خوب به علائم نگارشی آن بسیار توجه کنید و آنها را رعایت کنید. در جایی که نقطه لازم است نقطه و در جایی که ویرگول لازم است ویرگول بگذارید. رعایت کردن این موضوع باعث بهتر شدن انشا شما می شود.

انشا خوب بدون غلط املایی باشد

در نوشتن انشا تمام دقت و تمرکز خود را جمع کنید تا انشا شما بدون غلط املایی باشد. انشایی که خوب نوشته شده باشد اما دارای غلط املایی باشد ممکن است ارزش خود را از دست بدهد.

از انشاها ایده بگیرید، کپی نکنید

می توانید از انشاهایی که در سایت های مختلف نوشته شده است ایده بگیرید و ببنید که آنها به چه صورت انشا نوشته اند تا شکل کلی آن دستتان بیاید اما از روی آنها کپی نکنید چون انی موضوع مشخص می شود و نمره خوبی را نمی توانید در آن درس بگیرید.

انشا خوب باید چند خط باشد؟

در پاسخ به سوال که انشا خوب باید چند خط باشد نمی توان به طور دقیق گفت اما معمولا انشا باید بین 12 تا 15 خط باشد. این مسئله به موضوع انشایی که می خواهید درباره آن بنوسید نیز بستگی دارد برخی از موضوع ها ممکن است در 10 خط کافی باشد اما بعضی از موضوعات مانند خاطره نویسی در انشا ممکن است از 15 خط هم بیشتر شود.

سخن آخر

برای نوشتن انشا بهتر است زیاد سخت نگیرید و سعی کنید انشا را با توجه به دانسته های خوب بنوسید قرار نیست شما مانند یک نویسنده انشا بنویسید. همانقدر که انشایی که می نویسید ساده و در عین حال بیان کننده موضوع اصلی انشا باشد کافی است و معلم نیز در این صورت نمره خوبی را به شما می دهد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.