غذای ایرانی

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 30 ژانویه 2024

طرز تهیه حلیم بادمجان برای 20 نفر

حلیم بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در ایران است. اگر می خواهید برای 20 نفر حلیم بادمجان تهیه کنید این مقاله را بخوانید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 27 دسامبر 2023

طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر به همراه نکات طلایی برای تهیه آن

برای آشنایی با طرز تهیه فسنجان خوشمزه و خوش طعم برای 4 نفر تا پایان این این مطلب همراه ما باشید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 12 نوامبر 2023

طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر (مقدار دقیق مواد برای هر نفر)

اگر می خواهید یک پیراشکی مرغ خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید در این مقاله می توانید با طرز تهیه پیراشکی مرغ برای 4 نفر آشنا شوید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 1 اکتبر 2023

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج (مقدار دقیق مواد)

در این مقاله با طرز تهیه گراتن سیب زمینی و اسفناج آشنا خواهید شد. همچنین مواد لازم برای تهیه آن نوشته شده است.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 25 سپتامبر 2023

طرز تهیه شامی بابلی با گوشت (غذای خوشمزه و لذیذ)

اگر می خواهید یک غذای جدید و خوشمزه درست کنید تا پایان این مقاله آشپزی همراه سایت ما باشید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 17 سپتامبر 2023

طرز تهیه لقمه مرغ برای 4 نفر (خوشمزه و آسان)

در این بخش از سایت می توانید با طرز تهیه لقمه مرغ این غذای خوشمزه و آسان آشنا شوید. دستور پخت آن را می توانید در ادامه بخوانید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 12 سپتامبر 2023

طرز تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر (مقدار دقیق مواد)

در این مقاله می توانید دستور پخت گوجه بادمجان ساده را بخوانید و این غذا را در کمتر از یک ساعت درست کنید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 4 سپتامبر 2023

طرز تهیه دمپخت میگو جنوبی (نکات مهم برای تهیه دمپخت)

در این مقاله با دستور پخت دمپخت میگو به روش جنوبی آشنا می شوید و می توانید در سریع ترین زمان آن را در منزل آماده کنید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 3 سپتامبر 2023

طرز تهیه آبگوشت نذری برای 50 نفر (مقدار دقیق مواد برای هر نفر)

در این بخش از سایت مینویسم با دستور پخت آبگوشت نذری برای 50 نفر آشنا خواهید شد. همچنین مقدار دقیق مواد برای هر نفر را نیز در این بخش برایتان آورده ایم.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 29 آگوست 2023

طرز تهیه چلو بوقلمون مجلسی (همراه با نکات دستوری مهم)

چلو بوقلمون نیز مانند چلو گوشت و یا زرشک پلو با مرغ غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای می باشد در این مقاله دستور پخت این غذا را می توانید بخوانید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 28 آگوست 2023

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

در این بخش از سایت مینویسم با طرز تهیه ته چین آلبالو پلو خوشمزه و خوش عطر و طعم آشنا خواهید شد.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 24 آگوست 2023

طرز تهیه بزقرمه کرمانی اصیل و خوشمزه

بز قرمه از غذاهای خوش مزه و اصیل استان کرمان است و با گوشت گردن گوسفند یا ماهیچه تهیه میشود. برای آشنایی با طرز تهیه بزقرمه کرمان ادامه مطلب را بخوانید.