سبزیجات
آموزش فريز كردن باقالی؛ با حفظ رنگ سبز و مزه
برای فریز کردن باقالی سبز تازه روش های مختلفی وجود دارد. بلانچ کردن باقالی و یا منجمد کردن باقالی بدون بلانچینگ.
باقالی را چگونه خشک کنیم؛ که تازه و خوشرنگ بماند
در این پست روش های خشک کردن باقالی توضیح داده شده است. 3 روش برای خشک کردن باقلا سبز تازه با کیفیت و رنگ زیبا که برای نگهداری به مدت زیاد مناسب است.
آب کرفس برای لاغری آیا واقعا مفید است؟
نوشیدن آب کرفس هر روز صبح یک ترند جدید است که برای بهبود سلامت کلی و افزایش کاهش وزن و…
طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی؛ خوشرنگ با ماندگاری بالا + فیلم
کنسرو نخود فرنگی از ملزومات بیشتر سالاد ها و برخی غذاها می باشد. نخود فرنگی از سبزیجات مفید بوده و پرخاصیت است. در مینویسم و در این پست شما با طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی آشنا می شوید.
بهترین میوه ها و سبزیجات فصل بهار
از یک سرآشپز سوال کنید که بیشتر از همه منتظر رسیدن کدام فصل است و از هر ده سرآشپز نه…
پوست پیاز برای چی خوبه؟
پوست پیاز سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، ویتامین A، C، E و فلاونوئیدهای دوستدار قلب است. گفته می شود که پوست پیاز می تواند برای تقویت سیستم ایمنی و ارتقای سلامت قلب و حفظ سطح قند خون مفید باشد. برای خواندن دیگر خواص و کاربردهای پوست پیاز ادامه مطلب را بخوانید.
مارچوبه در چه غذاهایی استفاده می شود
در این پست بخوانید که مارچوبه در چه غذاهایی استفاده می شود؟ کاربرد مارچوبه در غذا، طعم مارچوبه و همچنین آموزش 2 نوع غذا با مارچوبه در این پست آورده شده است.
میوه و سبزیجات مفید برای کم خونی فقر آهن
میوه و سبزیجات منبع خوبی برای تامین آهن مورد نیاز هستند. این مطلب را دنبال کنید تا با میوه و سبزیجات مفید برای کم خونی فقر آهن آشنا شوید.
طرز تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش یک غذای مجلسی و خوشمزه
در این پست طرز تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش ارائه شده است.
کدام فلفل دلمه ای برای غذا مناسب است (نحوه تشخیص فلفل دلمه ای نر و ماده)
فلفل دلمه ای طعم بی نظیری دارد که در انواع غذاها و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد، اما کدام فلفل دلمه ای برای غذا مناسب است ؟ در این مقاله در این مورد صحبت می کنیم.
روش نگهداری سیر تازه برای مدت طولانی
برای اینکه سیر تازه به مدت طولانی تازه باقی بماند می توان روش های مختلفی را به کار برد. در این نوشته بهترین روش نگهداری سیر تازه برای مدت طولانی و همچنین نکات مهمی که باید به آن توجه کنید تا سیر تازه کپک نزند آورده شده است.
ویتامین کا در چه مواد غذایی وجود دارد
ویتامین K به دلیل مزایای مختلف از سالم نگه داشتن قلب گرفته تا افزایش تراکم استخوان آن شناخته شده است. آیا می دانید ویتامین کا در چه مواد غذایی وجود دارد ؟ بسیاری از ما برای صرفه جویی در وقت به غذاهای بسته بندی شده یا غذاهای یخ زده متوسل می شویم. اگرچه همه ویتامین ها برای بدن مهم هستند، اما ویتامین مورد نیاز بدن ما ویتامین K است.