Take a fresh look at your lifestyle.

پیشنهاد بهترین”غذا با گوشت چرخ کرده” (۵ دستور غذا) + فیلم

گوشت چرخ کرده از جمله مواد غذایی می باشد که می توان با آن غذاهای فوری و خوشمزه آماده کرد، غذا با گوشت چرخ کرده دارای تنوع زیادی می باشد و طرفداران زیادی هم دارد. اما ممکن است بخواهید یک غذا با گوشت چرخ شده تهیه کنید که خوشمزه و متفاوت باشد. گوشت دارای مقدار زیادی پروتئین و آهن است و از این رو به ورزشکاران و کسانی که به غذاهای دارای پروتئین احتیاج دارند و افرادی که دارای کمبود آهن هستند، غذا با گوشت چرخ کرده پیشنهاد می شود. جالب است بدانید که گوشت چرخ کرده کم چرب برای اعصاب و قلب نیز مفید است. در این مطلب 5 نمونه از بهترین غذا با گوشت چرخ کرده را به شما معرفی کرده ایم و دستور تهیه آنها را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

5 دستورغذا با گوشت چرخ کرده

در این پست چند مدل غذا با گوشت چرخ کرده، که شامل کله گنجشکی، کباب کاکوری، داوود پاشا، رولت گوشت و آدانا کباب می باشد را با شما به اشتراک گذاشته ایم. این نوع غذاها برخی با نان و برخی با برنج سرو می شوند.

1. کله گنجشکی (غذای بدون برنج با گوشت چرخ کرده)

کله گنجشکی نوعی غذای ایرانی با گوشت چرخ کرده می باشد. این غذا دارای گوشت چرخ کرده بوده و با نان یا برنج سرو شده و نام دیگر آن کوفته ریزه است. این غذا در شهرهایی چون اصفهان، شیراز، کرمان و غیره طبخ می شود که ما در اینجا طرز تهیه کله گنجشکی را به روش عمومی آن به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کله گنجشکی

گوشت چرخ کرده450 گرم
سیب زمینی3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی1.5 قاشق
پیاز3 عدد متوسط
گوجه فرنگی2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کله گنجشکی برای غذا با چرخ کرده، 40 دقیقه است.

دستور پخت کله گنجشکی

  1. خرد کردن پیاز

    برای تهیه کله گنجشکی به عنوان غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، ابتدا پیازها را پوست کنده و می شوییم سپس نصف آن را با رنده ی سایز ریز رنده می کنیم و نصف دیگر را به صورت نگینی خرد می کنیم. آب آن پیاز که رنده کردیم را با فشار دست می گیریم.

  2. خرد کردن گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در پوره کن می ریزیم تا کاملا له شود. در ظرفی ریخته و برای کله گنجشکی کنار می گذاریم.

  3. آماده کردن گوشت چرخ کرده

    ظرف گودی را برای مواد این غذا آماده می کنیم. گوشت چرخ کرده را در ظرف می ریزیم و کمی ورز می دهیم.

  4. اضافه کردن پیاز

    پیاز رنده شده را در ظرف مواد کله گنجشکی می ریزیم و با دست هم می زنیم و 5 دقیقه ورز می دهیم.

  5. اضافه کردن ادویه

    ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می زنیم و هم می زنیم.

  6. استراحت دادن مواد

    روی مواد کله گنجشکی سلفونی کشیده و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

  7. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی ها را پوست می کنیم. به شکل دلخواه خلالی یا نگینی خرد می کنیم.

  8. سرخ کردن سیب زمینی

    در این مرحله از طرز تهیه کله گنجشکی، در تابه ای کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را در آن می ریزیم. روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها سرخ شود.

  9. قلقلی کردن مواد

    مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده و به شکل دایره های کوچک قلقلی می کنیم.

  10. تفت دادن مواد گوشتی

    در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. گوشت قلقلی ها را درون تابه می ریزیم. برای کله گنجشکی، تفت می دهیم تا کمی رنگ آن تیره شود. از تابه خارج کرده و در ظرفی کنار می گذاریم.

  11. آماده کردن سس

    در همان تابه ی گوشت قلقلی که دارای روغن نیز می باشد، پیاز خرد شده را می ریزیم. کمی تفت می دهیم.

  12. اضافه کردن گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی رنده شده را در مواد کله گنجشکی می ریزیم و کمی که تفت خرد رب را اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه و ادویه می زنیم و هم می زنیم تا تفت بخورد. به مقدار لازم آب می ریزیم.

  13. اضافه کردن گوشت قلقلی

    گوشت های تفت داده را می ریزیم. درب تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم. اجازه می دهیم سس کمی غلیظ شود.

نکات مهم در تهیه کله گنجشکی

  • بهتر است برای تهیه کله گنجشکی به عنوان غذایی با گوشت چرخ کرده، از گوشت کم چرب استفاده کنید.
  • بعد از آماده شدن غذا، کله گنجشکی را در ظرفی ریخته و با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
  • می توانید سیب زمینی را همراه با گوشت ها در تابه بریزید تا کمی نرم تر شود.
  • برای خوش طعم تر شدن کله گنجشکی، کمی تخم گشنیز در سس آن بریزید.
  • در صورتی که به جای گوشت، از مرغ چرخ کرده استفاده کنید، کله گنجشکی با مرغ را دارید.

فیلم طرز تهیه کله گنجشکی

غذا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی


2. کباب کاکوری (یک غذا خوشمزه با گوشت چرخ کرده)

کباب کاکوری که غذایی هندی می باشد یکی از بهترین غذاها با گوشت چرخ کرده است. این غذا دارای سبزیجاتی نظیر گشنیز و فلفل سبز می باشد. به همین دلیل غذایی مفید و مقوی است. همانطور که می دانید غذاهای هندی غذاهایی با طعم تند هستند که البته میزان فلفل کباب کاکوری دست خودتان است. این غذا هم در تابه و هم روی زغال قابل طبخ است.

مواد لازم برای تهیه کباب کاکوری

گوشت چرخ کرده600 گرم
گشنیز60 گرم
فلفل سبز30 گرم
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی1.5 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد متوسط
پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه کباب کاکوری در تهیه غذا با گوشت چرخ کرده، 40 دقیقه است.

دستور پخت کباب کاکوری هندی

  1. خرد کردن پیاز : پیاز را پوست کنده و با رنده ی سایز ریز رنده می کنیم.
  2. آماده کردن گشنیز : گشنیز ها را پاک کرده و می شوییم. سپس برای کباب کاکوری، به شکل خیلی ریز رنده می کنیم.
  3. آماده کردن فلفل سبز : فلفل ها را می شوییم. به شکل ریز و نگینی خرد می کنیم.
  4. آماده کردن مواد کباب کاکوری : در این مرحله از طرز تهیه کباب کاکوری، در ظرفی گوشت چرخ کرده را می ریزیم. گوشت را با یک قاشق، کمی از هم باز می کنیم.
  5. اضافه کردن پیاز : آب پیاز را با فشار دست گرفته و به گوشت اضافه می کنیم. با دست کمی هم می زنیم.
  6. اضافه کردن گشنیز : گشنیز را به همراه فلفل سبز به مواد کباب کاکوری اضافه می کنیم. هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.
  7. اضافه کردن پودرر سوخاری : پودر سوخاری را می ریزیم. مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  8. اضافه کردن رب گوجه فرنگی : رب را ریخته و مواد کباب کاکوری را حسابی هم می زنیم.
  9. اضافه کردن تخم مرغ : تخم مرغ را ریخته و ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم. مواد را هم می زنیم.
  10. اضافه کردن پاپریکا : پاپریکا را به همراه پودر پیاز به کباب کاکوری اضافه می کنیم. بعد از اینکه هم زدیم. حسابی ورز داده و سلفونی روی آن می کشیم.
  11. استراحت دادن مواد کباب کاکوری : مواد را در یخچال به مدت 1 الی 2 ساعت قرار می دهیم.
  12. پختن کباب کاکوری : تابه ای را کمی چرب کرده و مواد کباب کاکوری را به شکل گرد یا رولی در آورده و در تابه می چینیم. دو طرف آن را کمی تفت می دهیم. نوش جان

نکات مهم در تهیه کباب کاکوری

  • برای خوش طعم تر شدن کباب کاکوری کمی سماق در مواد آن بریزید.
  • بهتر است از گوشت چرخ کرده کم چربی استفاده کنید.
  • برای اینکه کباب کاکوری طعم دودی بدهد، کمی اسانس بابیکیو یا همان اسانس دود در مواد آن بریزید.
  • در کنار این کباب گوجه نیز کباب کرده و نوش جان کنید.

فیلم طرز تهیه کباب کاکوری


3.خورش داوود پاشا (غذا با گوشت چرخ کرده و برنج)

خورش داوود پاشا خورشی ترکیه ای بوده و طعم آن کمی شبیه به فسنجان می باشد. این خورش نوع دیگری از غذا با گوشت چرخ کرده است. در ادامه طرز تهیه خورش داوود پاشا به روش اصلی آن را یاد می گیرید.

می توانید دستور تهیه خورش داوود پاشا با گردو را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم تهیه داود پاشا

گوشت چرخ کرده600 گرم
رب انار3 قاشق غذاخوری
نعنا خشک1 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

زمان لازم تهیه خورش داوود پاشا که یکی از بهترین انواع غذا با گوشت چرخ کرده است، 50 دقیقه می باشد.

دستور پخت خورش داود پاشا

  1. خرد کردن پیاز : پیاز را پوست کنده و سپس 1 عدد آن را با رنده ی سایز ریز رنده می کنیم. با فشار دست، آب آن را می گیریم. 1 عدد دیگر را به شکل نگینی خرد می کنیم.
  2. آماده کردن گوشت : در ظرفی گوشت را ریخته و پیاز رنده شده را به آن اضافه می کنیم. مواد خورش داوود پاشا را به خوبی هم می زنیم.
  3. اضافه کردن ادویه : نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد می زنیم. مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم.
  4. استراحت دادن مواد : سلفونی روی مواد گوشتی داوود پاشا می کشیم. در یخچال قرار می دهیم تا 1.5 ساعت استراحت کند.
  5. آماده کردن گوشت قلقلی : گوشت ها را با دست به فرم گرد و قلقلی در می آوریم. در ظرفی می چینیم و کنار می گذاریم.
  6. پختن خورش داوود پاشا : در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آت تفت می دهیم. برای خورش داوود پاشا لازم است که کمی طلایی شود.
  7. اضافه کردن گوشت : کمی به پیاز زردچوبه می زنیم. گوشت های قلقلی را روی پیاز ها می چینیم. اجازه می دهیم دو طرف سرخ شود.
  8. اضافه کردن نعنا : نعنا را به مواد اضافه می کنیم. هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.
  9. اضافه کردن رب انار : رب انار را در مقداری آب حل می کنیم. سپس به خورش داوود پاشا اضافه می کنیم. درب آن را قرار داده و حرارت را ملایم می کنیم تا سس کمی غلیظ شود. نوش جان

نکات کلیدی برای تهیه خورش داوود پاشا

  • می توانید گوجه فرنگی پوره شده را جایگزین رب گوجه فرنگی کنید.
  • بهتر است اجازه دهید غلیظ شده و آبکی نباشد.
  • خورش داوود پاشا با برنج طعم عالی ای دارد.

فیلم طرز تهیه خورش داوود پاشا

غذاهاي ايراني با گوشت چرخ كرده


4. رولت گوشت (غذا با گوشت چرخ کرده و قارچ)

رولت گوشت نوعی غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده می باشد. این غذا مواد میانی دارد که معمولا دلخواه انتخاب می شود. این غذا به عنوان انتخابی برای مهمانی ها و جشن ها مناسب بوده و بسیار زیبا و خوش ظاهر است. در ادامه طرز تهیه رولت گوشت را با کاملترین روش آن می آموزید.

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت

گوشت چرخ کرده300 گرم
هویج1 عدد بزرگ
پیاز3 عدد متوسط
جعفری به میزان دلخواه
سیر2 حبه متوسط
گردو3 عدد
آرد نخودچی3 فاشق غذاخوری
زرشک3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد متوسط
قارچ3 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه فرنگیکمی کمتر از 1 قاشق غذاخوری
زعفرانبه میزان دلخواه
لیمو جهرمی1 عدد متوسط
روغنبه میزان لازم

زمان لازم تهیه رولت گوشت به عنوان غذا با گوشت چرخ کرده، 1 ساعت است.

دستور پخت رولت گوشت

  1. دم کردن زعفران : زعفران را ساییده و در ظرفی می ریزیم. تکه ای یخ می اندازیم تا دم بکشد.
  2. آماده کردن هویج : در قابلمه ای کمی آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، بعد از اینکه کمی گرم شد هویج را در آن می اندازیم وقتی هویج نرم شد، آن را خارج می کنیم. برای رولت گوشت بهتر است کمی نرم شود.
  3. خرد کردن هویج : هویج را به شکل نگینی خرد کرده و در ظرفی می ریزیم.
  4. آماده کردن قارچ : قارچ ها را به شکل دلخواه خرد کرده و برای رولت گوشت کنار می گذاریم.
  5. آماده کردن جعفری : جعفری را پا کرده و می شوییم. سپس به شکل ساطوری و ریز خرد می کنیم.
  6. خرد کردن پیاز : پیاز ها را پوست می کنیم. نیمی از آن را رنده کرده و نیمی دیگر را خرد می کنیم.
  7. آماده کردن سیر : سیر را پوست کنده و برای رولت گوشت به رنده ی سایز ریز رنده می کنیم.
  8. آماده کردن گردو : گردو ها را از پوست جدا کرده و به شکل نگینی خرد می کنیم.
  9. آماده کردن مواد گوشتی : در این مرحله از طرز تهیه رولت گوشت، گوشت چرخ کرده را در ظرفی می ریزیم.
  10. اضافه کردن پیاز : پیاز رنده شده را به همراه سیر اضافه می کنیم. هم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
  11. اضافه کردن آرد نخودچی : آرد نخودچی را به همراه تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه، به مواد اضافه کرده و با دست ورز می دهیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند. لازم است تا زمانی که کمی چسبنده شود، ورز دهید.
  12. تفت دادن پیاز : پیاز های خرد شده را همراه با روغن در تابه ای ریخته و تا طلایی شدن، تفت می دهیم.
  13. رول کردن گوشت : یک کیسه فریزر را از وسط باز کرده و روی سطح صافی پهن می کنیم. گوشت را روی آن قرار داده و صاف می کنیم و به شکل مستطیلی در می آوریم. این لایه ی خارجی رولت گوشت را تشکیل می دهد.
  14. اضافه کردن مواد میانی : در وسط آن، پیاز تفت داده را می ریزیم. سپس هویج و گردو به آن اضافه می کنیم.
  15. اضافه کردن جعفری : جعفری را به همراه زرشک روی مواد قبلی می ریزیم.
  16. پختن رولت گوشت : سپس به کمک کیسه فریزر، گوشت را روی مواد میانی رولت می کنیم. کمی با دست فشرده می کنیم.
  17. تفت دادن رولت گوشت : رولت گوشت را در تابه ای حاوی روغن، ریخته و دو ظرف آن را تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس از روغن خارج می کنیم.
  18. آماده کردن سس : مقداری زرد چوبه را با رب گوجه فرنگی و کمی روغن در تابه ای ریخته و تفت می دهیم. آب لیمو را با آب ولرم می ریزیم. بعد از اینکه جوشید رولت گوشت را درون آن می اندازیم. کمی از سس روی آن می ریزیم. زعفران ریخته و اجازه می دهیم گوشت و سس برای 15 دقیقه با هم روی حرارت بمانند. نوش جان

نکات مهم برای تهیه رولت گوشت

  • بهتر است برای تهیه رولت گوشت با گوشت چرخ کرده، از گوشتی استفاده کنید که کمترین چربی را دارد.
  • بعد از پخت رولت گوشت، از طول آن، با چاقو برش های 3 سانتی متری ایجاد کنید.
  • به جای لیمو می توانید از نارنج استفاده کنید.

فیلم طرز تهیه رولت گوشت تصویری


5.آدانا کباب (غذای آسان با گوشت چرخ کرده)

آدانا کباب، کبابی ترکی می باشد. آدانا نام شهری در کشور ترکیه است و این کباب از نام آن شهر الهام گرفته است. نام دیگر آن قیما کباب است. این کباب از نظر ظاهری شبیه به کوبیده است. در ادامه طرز تهیه آدانا کباب را با رسپی اصلی آن می آموزید.

مواد لازم برای تهیه آدانا کباب

گوشت چرخ شده (مخلوط قلوه گاه گوسفند و گوساله) 500 گرم
سیر2 حبه
پول بیبر1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای سبز1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد کوچک
جعفری و گشنیزبه میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و پاپریکابه میزان لازم

زمان لازم برای تهیه آدانا کباب به عنوان یک غذا با گوشت چرخ کرده، 1 ساعت است.

دستور پخت آدانا کباب

  1. آماده کردن جعفری وگشنیز : جعفری و گشنیز را پاک کرده و می شوییم. سپس به شکل ساطوری و ریز خرد می کنیم.
  2. خرد کردن سیر : سیر را پوست می کنیم. با سیر خرد کن آن را له می کنیم. همچنین برای آدانا کباب می توانید سیر را رنده کنید.
  3. خرد کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای ها را شسته و از وسط نصف می کنیم. دانه های آن ها را جدا می کنیم. سپس به شکل نگینی خرد می کنیم.
  4. آماده کردن مواد آدانا کباب : در ظرفی که برای آدانا کباب در نظر گرفته ایم، گوشت را می ریزیم.
  5. اضافه کردن جعفری : جعفری را اضافه کرده و هم می زنیم.
  6. اضافه کردن فلفل دلمه ای : فلفل دلمه ای سبز و فلفل دلمه ای قرمز را که خرد کرده ایم، می ریزیم. مواد آدانا کباب را با هم مخلوط می کنیم.
  7. اضافه کردن ادویه : ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و همچنین پول بیبر و پاپریکا را می ریزیم. مواد را ورز می دهیم.
  8. اضافه کردن سیر : در این مرحله از طرز تهیه آدانا کباب، سیر رنده شده را به مواد اضافه کرده و به خوبی ورز می زنیم.
  9. سیخ زدن آدانا کباب : کاسه ای آب سرد را در کنار دستمان قرار می دهیم. مقداری از گوشت را در دست گرفته و به سیخ می کشیم. سپس دستمان را داخل آب فرو برده و به کباب شکل می دهیم.
  10. کباب کردن آدانا کباب : این کباب را روی زغال های از قبل سرخ شده قرار می دهیم تا دو طرف آن کباب شود.

نکات طلایی برای تهیه آدانا کباب

  • می توانید این کباب را همراه با کمی روغن درون تابه نیز طبخ کنید.
  • به جای پول بیبر می توانید در آدانا کباب فلفل سیاه بریزید.
  • بهتر است گوشت را چند دقیقه قبل از به سیخ کشیدن درون فریزر قرار دهید.
  • می توانید بعد از کباب شدن آدانا کباب، آن را درون نان پیتا قرار دهید و سپس برش هایی بزنید و نوش جان کنید.
  • همانند کباب های دیگر می توانید این کباب را در کنار گوجه فرنگی کباب شده سرو کنید.

فیلم طرز تهیه آدانا کباب

مطالب مرتبط:

کوزلاک مانتی با گوشت چرخ کرده

قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده

پنکیک گوشت

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.