شکر تیغال تازه یک گیاه با طعم شیرین است ولی اگر خشک شود از مقدار شیرینی آن کاسته می شود و بیشتر طعم نشاسته می دهد. این گیاه حاوی مقدار زیادی سلولز، نشاسته و قند می باشد. از این گیاه در طب سنتی و اسلامی برای درمان برخی بیماری ها استفاده می شود. در این مقاله طرز تهیه دمنوش شکر تیغال را به شما همراهان عزیز سایت مینویسم آموزش می دهیم و خواهیم گفت خواص شکر تیغال چیست. در پست های قبل طرز تهیه دمنوش لمون گرس، طرز تهیه دمنوش توت فرنگی و طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان آموزش داده شده است، برای دیدن این آموزش ها کلیک کنید.
طرز تهیه دمنوش شکر تیغال
مواد لازم برای تهیه دمنوش شکر تیغال
- شکر تیغال: 10 گرم
- آب: 2 لیوان
نحوه تهیه دمنوش شکر تیغال
- شکر تیغال را به همراه 2 لیوان آب درون قوری بریزید.
- قوری را روی شعله کم قرار دهید تا بجوشد و یک لیوان از آن باقی بماند.
- سپس این دمنوش را صاف کنید و هنگام شب قبل از خواب آن را نوش جان کنید.
بخوانید: طرز تهیه دمنوش رازیانه
فواید و کاربرد درمانی شکر تیغال
- یک داروی مناسب برای سرفه و دستگاه تنفسی می باشد.
- برای برطرف کردن خشکی گلو کاربرد دارد.
- سرفه های شدید را تسکین می دهد.
- آرامش بخش است.
- خلط آور می باشد.
- گیاه شکر تیغال دارای آنتی اکسیدان است و ضد سرطان می باشد.
- برای دستگاه گوارش مفید است.
- یبوست را درمان می کند.
- برای درمان سرما خوردگی کاربرد دارد.
- سوزش مری را بهبود می دهد.
- برای درمان زخم معده موثر است.
- حافظه را تقویت می کند.
- برای رفع افسردگی موثر است.
- برای تقویت حنجره و گرفتگی صدا مفید است.
- فشار خون را درمان می نماید.
- انعطاف پذیری ستون مهره ها را افزایش میدهد.
- برای پایین آوردن تب مفید است.
- تکرر ادار را درمان می کند.
نکات مهم در استفاده از شکر تیغال
- افرادی که فشار خون بالا دارند و یا از قرص تنظیم فشار خون استفاده می کنند، باید در مصرف دمنوش شکر تیغال محتاط باشند.
- در مصرف دمنوش شکر تیغال نباید زیاده روی کنید زیرا باعث حالت تهوع می شود.
- حتما قبل از استفاده از شکر تیغال آن را بشکنید و حشرات سیاه درون آن را جدا کرده و سپس استفاده کنید.