انبه به دلیل طعم آبدار دلپذیری که دارد، یکی از بهترین میوه ها در فصل تابستان است. از انبه، پادشاه میوه ها مطمئناً می توان به طرق مختلف لذت برد و گزینه مناسبی برای دسرهای فرآوری شده است تا ولع مصرف قند شما را کنترل کند. در ادامه طرز تهیه آب انبه خانگی و خواص آن را برایتان شرح میدهیم.
طرز تهیه آب انبه خانگی
قبل از تهیه آب انبه حتما آنها را به مدت چند ساعت در یک ظرف خیس کنید.
- انبه های شیرین کاملا رسیده را انتخاب کنید. آنها را به خوبی بشویید.
- انبه ها را پوست بگیرید و خرد کنید. راه دیگر این است که فقط آنها را نصف کنید.
- گوشت داخلی را با چاقو به مکعب برش دهید ، بدون اینکه پوست انبه را برید. سپس با قاشق کمی بزرگ گوشت را از پوست جدا کرده و مکعب ها را بیرون بیاورید.
- آنها را بهمراه 2 تا 3 قاشق چایخوری شکر یا عسل به یک مخلوط کن مخلوط کن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید برگ های زنجبیل و نعناع را نیز اضافه کنید.
- مقداری تکه یخ، آب سرد، آب پرتقال یا آب نارگیل اضافه کنید.
- مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایا برای داشتن آبمیوه رقیق تر لازم است مایعات بیشتری اضافه کنید.
- مقداری دانه تخم شربتی بخیسانید و برای تزئین استفاده کنید.
- آب انبه را به لیوان های سرو بریزید.
خواص انبه:
این میوه گرمسیری با طراوت، آبدار و خوشمزه مانند اکثر میوه ها فواید غذایی خوبی دارد. در ادامه بخوانید تا بدانید چرا انبه برای شما بسیار مفید است.
- در مبارزه با سرطان کمک می کند
انبه حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کوئرستین ، فیستین ، ایزوکوئسیترین ، استراگالین ، اسید گالیک و متیل گالات است. تمام این خواص بدن ما را در برابر سرطان پستان، سرطان روده بزرگ، سرطان پروستات و سرطان خون محافظت می کند. - به حفظ سطح کلسترول کمک می کند
انبه حاوی سطح بالایی از ویتامین C ، فیبر و پکتین است که آن را به یک میوه عالی تبدیل می کند که به کنترل سطح کلسترول بالا کمک می کند. - به پاکسازی پوست کمک می کند
یکی دیگر از فواید خوردن انبه این است که پوست شما را از اعماق بدن پاک می کند. منافذ پوست را درمان می کند و به پوست شما طراوت می درخشد. از این رو، انبه بخورید تا پوستی بی عیب داشته باشید. - در تنظیم دیابت کمک می کند
خوردن برگهای انبه برای تنظیم دیابت بسیار مناسب است. بنابراین، افرادی که از دیابت رنج می برند باید 5-6 برگ انبه را در یک ظرف بجوشانند. آن را یک شب خیس کنند و جوشانده فیلتر شده را صبح زود بنوشند. همچنین، انبه دارای شاخص گلیسمی پایین است، خوردن انبه در حد متوسط، سطح قند خون شما را افزایش نمی دهد. - به قلیایی سازی بدن کمک می کند
از آنجا که انبه با اسید تارتاریک و مالیک غنی شده و حاوی آثاری از اسید سیتریک است، به حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می کند. - راهی برای لاغر شدن
از آنجا که انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری است، با خوردن یک انبه احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می شود. همچنین، از آنجا حاوی فیبر است، عملکرد هضم را افزایش می دهد و کالری های ناخواسته را از بدن می سوزاند. این به نوبه خود به کاهش وزن اضافی کمک می کند. - داشتن چشمهایی سالم
انبه همچنین دارای ویتامین A است و آن را به میوه ای مناسب برای بهبود بینایی چشم تبدیل می کند. همچنین از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری می کند. - به هضم خوب کمک می کند
آنزیم های موجود در انبه به تجزیه پروتئین در بدن کمک می کنند. انبه غنی از فیبر به هضم خوب بدن کمک کرده و از بسیاری از بیماری های مرتبط با معده جلوگیری می کند. - از گرمازدگی جلوگیری می کند
این میوه تابستانی همچنین در جلوگیری و درمان گرمازدگی کمک می کند. خوردن آن فوراً شما را خنک می کند و از این رو باعث طراوت می شود. - در تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید
انبه همچنین حاوی ویتامین C ، A و انواع مختلفی از کاروتنوئیدها است. تمام این مواد مغذی ضروری برای حفظ قدرت و سلامت سیستم ایمنی بدن مفید هستند. - از آن به عنوان اسکراب بدن استفاده کنید
جدا از خوردن غذا، استفاده از اسکراب انبه روی بدن پوستی صاف و لطیف به شما می دهد. می توانید با له کردن انبه و افزودن عسل و شیر به آن یک ماسک خانگی درست کنید. به آرامی ماساژ دهید و بگذارید 10-15 دقیقه بماند و سپس آن را بشویید تا پوستی عالی بدست آورد. - غلظت و حافظه را بهبود می بخشد
اگر تمرکز و کمبود حافظه برای شما دشوار است، انبه بخورید. انبه نه تنها به بهبود تمرکز شما کمک می کنند بلکه باعث تقویت حافظه می شوند. - حاوی مقدار زیادی آهن است
محتوای بالای آهن در انبه یک درمان طبیعی برای افراد کم خون است. همچنین، زنان باید انبه بخورند تا سطح آهن و مقدار کلسیم در بدن افزایش یابد.