Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه برنج سرخ شده چینی با سبزیجات (غذای فوری برای دو نفر)

سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز و گرامی مینویسم؛ در این مطلب با آموزش یک غذای خوشمزه چینی در خدمت شما هستیم. برنج سرخ شده چینی یکی از راحت ترین و ارزان ترین غذاهای ممکن است که آماده کردنش کلا 10 دقیقه زمان می برد. این غذا را می توان به عنوان میان وعده و در کنار هر خوراکی که در یخچال تان پیدا می شود سرو کنید. یکی از آن غذاهایی است که راحت آماده شده و خیلی زود گرسنگی تان را برطرف می کند. برای مثال وقتی خیلی ناگهانی 11 شب گرسنه تان می شود به جای چیپس خوردن می توانید 2 عدد پیاز چه ریز کنید، یک تخم مرغ را هم بزنید و در عرض 10 دقیقه برنج سرخ شده چینی برای خودتان بپزید. با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب طرز تهیه برنج سرخ شده چینی با سبزیجات را میخوانید.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه چند غذای چینی با مرغ و سبزیجات

طرز پخت برنج سرخ شده چینی با سبزیجات معطر

البته، روش های پخت طولانی تری هم برای این غذا وجود دارد. مثلا نمونه هایی که مرغ دارند! اما من ترجیح می دهم در زندگی شلوغ این روزها غذایی بپزم که خیلی راحت و خیلی سریع آماده شود. به همین دلیل در این رسپی از سبزیجات یخ زده استفاده کردم. هر کسی در خانه اش از این سبزیجات دارد. علاوه بر این زمان آماده سازی برنج سرخ شده چینی در این صورت خیلی کوتاه تر است.

مواد لازم برای تهیه برنج سرخ شده چینی برای دو نفر

مواد لازممقدار
روغن بادام یا روغن گیاهی2 قاشق غذاخوری
سبزیجات مختلف یخ زده2 فنجان
تخم مرغ هم زده شده4 عدد
برنج پخته شده و یخ زده 3 تا 4 فنجان
سس سویا2 قاشق چای خوری
سیر له شده3 حبه
پودر زردچوبه2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل ( در صورت تمایل)نصف قاشق چای خوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
پیازچه خرد شده4 عدد

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه کوفته خمیری چینی با هویج

طرز تهیه برنج سرخ شده چینی

  1. سبزیجات را در روغن تفت دهید

    1 قاشق غذاخوری روغن را به تابه ای نچسب اضافه کرده و با دمای ملایم آنقدر صبر می کنید تا تابه و روغن هر دو گرم شوند. سبزیجات یخ زده را اضافه کرده و هم بزنید تا یخ شان آب شود. سپس به بشقابی بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

  2. پختن تخم مرغ ها

    1 قاشق باقی مانده از روغن تان را به تابه اضافه کرده و تخم مرغ ها را در آن بریزد. تخم مرغ ها باید آنقدر پخته شوند که زیرشان سفت و رویشان نرم و روان باشد.

  3. برنج را اضافه کنید

    برنج را روی بخش نرم بالایی تخم مرغ ها بریزید. از کفگیرتان استفاده کنید تا برنج را تکه تکه کرده و با تخم مرغ مخلوطش کنید.

  4. سبزیجات را اضافه کنید

    سبزیجات پخته شده را اضافه کرده و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

  5. سایر مواد را اضافه کنید

    سیر، سس سویا، پودر زردچوبه، فلفل، نمک و پیازچه را اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کرده و آنقدر زمان بدهید تا برنج ها ترد شوند. معمولا 2 تا 3 دقیقه کافی است. ترکیب را به بشقابی اضافه کرده و با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید. البته این غذا را می توان بدون سس، به عنوان وعده اصلی هم سرو کرد.

مطالب پیشنهادی: طرز تهیه سوپ چینی با نودل

نکات طلایی در پختن برنج سرخ شده چینی و سبزیجات

  • اگر برنج از شب قبل پخته و یخ زده باشد طعم غذا عالی می شود.
  • در ترکیب سبزیجات یخ زده این غذا می توانید از هر چیزی استفاده کنید؛ از هویج خرد شده گرفته تا دانه های لوبیا!
  • اگر می خواهید بشقابی وگان داشته باشید می توانید به جای تخم مرغ ها از یک و نیم فنجان پنیر سویا استفاده کنید. در این صورت می توانید پنیر سویا را در فر بپزید تا طعم بهتری به غذا بدهد.
  • هر کدام از این مواد طعم متفاوتی به برنج سرخ شده شما خواهند داد. اگر می خواهید غذای شما فاقد گلوتن باشد در ترکیب سبزیجات از لوبیای سیاه تخمیر شده یا سس ژاپنی تاماری استفاده کنید.

مواد مغذی موجود در یک وعده برنج پخته شده چینی

مواد مغذیمقدار
کالری480 کیلو
کربوهیدارت68.4 گرم
پروتئین16 گرم
چربی15.5 گرم
چربی اشباع3.5 گرم
کلسترول218 میلی گرم
سدیم524 میلی گرم
پتاسیم430 میلی گرم
فیبر6.8 گرم
شکر 6.8 گرم
آهن2.5 میلی گرم
کلسیم80 میلی گرم

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.